TIME DATE
Ma Alfréd nap van.

KIKApcsoló

A hétvégén újra KIKApcsoló: remek programok lesznek

A hétvégén ismét folytatódik a KIKA Áruház nagy sikerű egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja le ezen a hétvégén is. December 6-án és 7-én, tehát szombaton és vasárnap 11 órától remek egész napos karácsonyi rendezvény várja a kicsiket és a nagyokat a debreceni KIKA-ban. Lesz többek között játék, lufibohóc, arcfestés, kézműves foglalkozás, karácsonyi ajándékkészítés, valamint vasárnap 16 órától Tompeti koncert is. Minden gyerek ajándékot kap! Részletes program alább.

A hétvégén újra KIKApcsoló!

A hétvégén ismét folytatódik a KIKA Áruház nagy sikerű egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja le ezen a hétvégén is. Szeptember 13-án és 14-én, tehát szombaton és vasárnap 11 órától remek egész napos rendezvény, gasztro hétvége várja a kicsiket és a nagyokat a debreceni KIKA-ban. Lesz többek között játék, lufibohóc, arcfestés, kézműves foglalkozás, valamint fitness bemutató is. Minden gyerek ajándékot kap! Részletes program alább.

Fotók: szuper a hétvége a KIKA-ban!

A hétvégén ismét folytatódik a KIKA Áruház nagy sikerű egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja le ezen a hétvégén is. Július 12-én és 13-án, tehát szombaton és vasárnap 11 órától remek egész napos rendezvény várja a kicsiket és a nagyokat a debreceni KIKA-ban. Volt és lesz többek között játék, lufibohóc, arcfestés, kézműves foglalkozás, fellép Peti bohác is különleges bűvész showjával. Minden gyerek ajándékot kap! Néhány szombati életkép ízelítőként és kedvcsinálóként alább!Íme néhány kép szombatról:Fotók: hajdupress.hu

Jó hír a családoknak: ismét jön a KIKApcsoló!

A hétvégén folytatódik a KIKA Áruház nagy sikerű egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja le az előttünk álló hétvégén is. Július 12-én és 13-án, tehát szombaton és vasárnap 11 órától remek egész napos rendezvény várja a kicsiket és a nagyokat a debreceni KIKA-ban. Lesz többek között játék, lufibohóc, arcfestés, kézműves foglalkozás, fellép Peti bohác is különleges bűvész showjával. Minden gyerek ajándékot kap! További részletek alább.

Jó hír a családoknak: folytatódik a KIKApcsoló!

Idén is folytatódik a KIKA Áruház tavaly nagy sikert aratott egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja le az előttünk álló hétvégén is. Május 10-én és 11-én, tehát szombaton és vasárnap 11 órától remek egész napos rendezvény várja a kicsiket és a nagyokat a debreceni KIKA-ban, lesz Anya- és Apa-sarok, fotózás, játék, lufibohóc, arcfestés, kézműves foglalkozás, fellép az Ákom-Bákom Bábcsoport, valamint a Tompeti és barátai. Minden gyerek ajándékot kap! További részletek alább.

Szuper fotók a KIKÁ-ból: ez volt szombaton!

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban, májusban, júliusban, majd szeptemberben nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén, december 14-én és 15-én jött a folytatás és a zárórendezvény a debreceni KIKA-ban.Vasárnap 11.00 és 16.00 óra között várja a debreceni KIKA áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. Holnap 16.00 órakor TomPeti koncerttel és ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény, amely egyben a KIKApcsoló év végi zárósorsolása és eredményhirdetése is lesz.Folytatódik tehát a Kikapcsoló programsorozat, gyerekeknek és felnőtteknek, íme a programajánlat: - Karácsonyi hangulat- Profi kézművesek- Játszóház- Finom falatok a Barabás Étteremtől és a Felföldi Édességtől- Ne feledjétek: minden gyermek ajándékot kap!Íme néhány fotó a szombati programról:Fotók: hajdupress.hu

Remek hétvégi program: eredményhirdetés a KIKApcsolón!

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban, májusban, júliusban, majd szeptemberben nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén, december 14-én és 15-én jön a folytatás és a zárórendezvény a debreceni KIKA-ban, szombatra és vasárnapra is sok érdeklődőt várnak.Szombaton 11.00 órától 17.00 óráig, vasárnap pedig 11.00 és 16.00 óra között várja a debreceni KIKA áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. Vasárnap 16.00 órakor TomPeti koncerttel és ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény, amely egyben a KIKApcsoló év végi zárósorsolása és eredményhirdetése is lesz.Folytatódik tehát a Kikapcsoló programsorozat, gyerekeknek és felnőtteknek, íme a programajánlat: - Karácsonyi hangulat- Profi kézművesek- Játszóház- Finom falatok a Barabás Étteremtől és a Felföldi Édességtől- Ne feledjétek: minden gyermek ajándékot kap!

Újra KIKApcsoló: íme egy remek hétvégi program! +fotók, videó

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban, májusban, majd júliusban nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén, szeptember 7-én és 8-án jött, jön a folytatás a debreceni KIKA-ban, szombaton is sokan voltak és vasárnapra is sok érdeklődőt várnak. Zenetheatrum is van! Íme egy kis ízelítő!Nézze meg a fotókat és a videót: ez tényleg igazi családi program!Fotók lent a galériában. Képek és videó: Mihók PéterItt a Zenetheatrum részletes programja:Vasárnap 11.30: Gólyaláb, poi/meteor bemutató a parkolóban 12.30 Hang és hangszer - két tehetséges fiatal lép a színpadra, akik nem csak gyönyörűen énekelnek, de magukat is kísérik gitárral 13.30 - Táncbemutató 14.30 - "Film premier" Vetítés - A Balaton legendája, utána beszélgetés a szereplőkkel 16.00 - Lufipufi és énekes barátaiVasárnap 11.00 és 16.00 óra között várja a debreceni KIKA áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. 16.00 órakor ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény.Folytatódik tehát a Kikapcsoló programsorozat, gyerekeknek és felnőtteknek, íme a programajánlat: Felhőtlen kikapcsolódás- Sport, játék és szórakozás! Minden, ami mosollyal jár! - Sporteszközök, labda játékok és biciklis akadálypálya a Hervis jóvoltából - Gyerek aerobik, a Vezér Fitness támogatásával- Bepillanthatsz a ZeneTheatrum Musical Színház és Színitanoda kulisszái mögé és beiratkozhatsz a szeptembertől induló csoportjaiba- A Felföldi Édesség legismertebb termékit is megismerhetitek a Barabás étterem finom falatokkal csillapítja éhségünket- Ráadásul, ha régóta kutyát szeretnél, a Debreceni Kutyaház Otthon segítségével örökbe fogadhatod kis kedvencedet. - Ne feledjétek: minden gyermek ajándékot kap!

Kikapcsoló! Zenetheatrum is lesz!

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban, májusban, majd júliusban nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén, szeptember 7-én és 8-án jön a folytatás a debreceni KIKA-ban, szombatra és vasárnapra is sok érdeklődőt várnak. Zenetheatrum is lesz!Itt a Zenetheatrum részletes programja!Szombat 11.30 "Film premier" Vetítés - Juhász szerelme, utána beszélgetés a szereplőkkel 13.00 ZeneTheatrum Kórusa (Ismert magyar slágerek valamint musical dalok hangzanak el) 13.30 Próza és vers szösszenetek- különböző tehetségkutatókon és versenyeken helyezést elért diákok egyéni produkciói 14.00 Cup song - Az új őrület bemutatása, az érdeklődök utána el is sajátíthatják a poharak "táncoltatását", amellyel egy közismert slágert kísérünk majd. 15.00 "Film premier" Vetítés - Varga ügynök elrablása, utána beszélgetés a szereplőkkel 16.00 Tűzzsonglőr bemutatóVasárnap 11.30 Gólyaláb, poi/meteor bemutató a parkolóban 12.30 Hang és hangszer - két tehetséges fiatal lép a színpadra, akik nem csak gyönyörűen énekelnek, de magukat is kísérik gitárral 13.30 - Táncbemutató 14.30 - "Film premier" Vetítés - A Balaton legendája, utána beszélgetés a szereplőkkel 16.00 - Lufipufi és énekes barátaiSzombaton 11.00 órától 17.00 óráig, vasárnap pedig 11.00 és 16.00 óra között várja a debreceni KIKA áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. Vasárnap 16.00 órakor ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény.Folytatódik tehát a Kikapcsoló programsorozat, gyerekeknek és felnőtteknek, íme a programajánlat: Felhőtlen kikapcsolódás- Sport, játék és szórakozás! Minden, ami mosollyal jár! - Sporteszközök, labda játékok és biciklis akadálypálya a Hervis jóvoltából - Gyerek aerobik, a Vezér Fitness támogatásával- Bepillanthatsz a ZeneTheatrum Musical Színház és Színitanoda kulisszái mögé és beiratkozhatsz a szeptembertől induló csoportjaiba- A Felföldi Édesség legismertebb termékit is megismerhetitek a Barabás étterem finom falatokkal csillapítja éhségünket- Ráadásul, ha régóta kutyát szeretnél, a Debreceni Kutyaház Otthon segítségével örökbe fogadhatod kis kedvencedet. - Ne feledjétek: minden gyermek ajándékot kap!

Hétvégén újra KIKApcsoló!

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban, májusban, majd júliusban nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén, szeptember 7-én és 8-án jön a folytatás a debreceni KIKA-ban, szombatra és vasárnapra is sok érdeklődőt várnak.Szombaton 11.00 órától 17.00 óráig, vasárnap pedig 11.00 és 16.00 óra között várja a debreceni KIKA áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. Vasárnap 16.00 órakor ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény.Folytatódik tehát a Kikapcsoló programsorozat, gyerekeknek és felnőtteknek, íme a programajánlat: Felhőtlen kikapcsolódás- Sport, játék és szórakozás! Minden, ami mosollyal jár! - Sporteszközök, labda játékok és biciklis akadálypálya a Hervis jóvoltából - Gyerek aerobik, a Vezér Fitness támogatásával- Bepillanthatsz a ZeneTheatrum Musical Színház és Színitanoda kulisszái mögé és beiratkozhatsz a szeptembertől induló csoportjaiba- A Felföldi Édesség legismertebb termékit is megismerhetitek a Barabás étterem finom falatokkal csillapítja éhségünket- Ráadásul, ha régóta kutyát szeretnél, a Debreceni Kutyaház Otthon segítségével örökbe fogadhatod kis kedvencedet. - Ne feledjétek: minden gyermek ajándékot kap!

Óriási siker a KIKApcsoló! Fotók, videó!

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban és májusban nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén jött a folytatás a debreceni KIKA-ban, szombaton is sokan voltak, és vasárnapra is sok érdeklődőt várnak.Szépülj és hozd formába magad a Kikában! szlogennel rendezik meg a KIKApcsoló családi hétvégét. Szombaton 11.00 órától 17.00 óráig várta, vasárnap pedig 11.00-16.00 óra között várja az áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. A tematika pedig mi lehetne más ebben a forró nyári hónapban, mint a szépség-egészség-vitalitás fontossága? A partnerek közvetlen módon mutatták, mutatják be termékeiket, az érdeklődőknek lehetőséget biztosítanak azok kipróbálására. Szépségápolással, testedzéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdéseire válaszolnak a szakértők, míg a gyermekek önfeledten vetik bele magukat a játék örömeibe. A már hagyománnyá vált hatpróba mellett a gyerekeket arcfestő, kézműves és kreatív foglalkozás is várja. A hétvégét egy hatalmas családi fotóval, és persze egy profi fotós segítségével örökítik majd meg. Az elkészült családi képeket a részvevők haza is vihetik. Vasárnap 16.00 órakor ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény.Fotók és videó: Miskolczi János

KIKApcsoló Családi Hétvége júliusban is!

A KIKApcsoló Családi programsorozat 2013. február 9-én vette kezdetét, a KIKA áruház és az Alföld Televízió közös szervezésében. A februári farsangi hétvége után áprilisban és májusban nyílt lehetősége a gyermekeknek és szülőknek a kikapcsolódásra. Ezen a hétvégén jön a folytatás a debreceni KIKA-ban.Szépülj és hozd formába magad a Kikában! szlogennel kerül megrendezésre a következő KIKApcsoló családi hétvége július 13-14. között. Szombaton 11.00 órától 17.00 óráig, vasárnap pedig 11.00-16.00 óra között várja az áruház a játszani vágyó gyerekeket és szüleiket. A tematika pedig mi lehetne más ebben a forró nyári hónapban, mint a szépség-egészség-vitalitás fontossága? A partnerek közvetlen módon mutatják be termékeiket, az érdeklődőknek lehetőséget biztosítanak azok kipróbálására. Szépségápolással, testedzéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdéseire válaszolnak a szakértők, míg a gyermekek önfeledten vetik bele magukat a játék örömeibe. A már hagyománnyá vált hatpróba mellett a gyerekeket arcfestő, kézműves és kreatív foglalkozás is várja. A hétvégét egy hatalmas családi fotófal, és persze egy profi fotós segítségével örökítik majd meg. Az elkészült családi képeket a részvevők haza is vihetik. Vasárnap 16.00 órakor ajándéksorsolással zárul a hétvégi rendezvény. A játék menetéről, az eddigi programok teljes egészéről kaphatnak bővebb információt az alábbi linkekre kattintva: http://www.youtube.com/watch?v=DdA0s4EjUoI http://www.youtube.com/watch?v=9Z3AQ70DVe8

Fotók, videó: ez az igazi KIKApcsolódás!

5. születésnapját ünnepli a debreceni KIKA áruház. A születésnapi hétvégére minden játszani és szórakozni vágyó családot szeretettel vártak és várnak szombaton és vasárnap. Mi is ott voltunk!A sikeres februári és április hétvégék után ezen a májusi szombaton és vasárnapon folytatódott,  folytatódik a KIKApcsoló programsorozat. Ahogyan ma, holnap, május 12-én délelőtt 11.00 órakor is várnak minden kikapcsolódni vágyó családot az 5 éves debreceni KIKA áruháznál. Ügyességi játékok, kézműves foglalkozás, a megunhatatlan Lufibohóc, különböző profilú kiállítók, egész napos grill-party és vidámpark várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.Születésnap alkalmából ajándékhullás várható, de nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is ajándékokkal térhetnek haza. A játékban részt vevők között vasárnap 16.00 óra után sorsolják ki azt a 20 nyertest, aki KIKA ajándékcsomaggal térhet haza. A rendezvényt Tompeti és Barátai zárják, vasárnap 16.00 órai kezdettel.A program az Alföld Televízió szervezésében valósul meg, mutatjuk.Fotók és videó: Miskolczi János

Születésnapi KIKApcsoló: valódi családi program!

5. születésnapjáz ünnepli a debreceni KIKA áruház. A születésnapi hétvégére minden játszani és szórakozni vágyó családot szeretettel várnak!A sikeres februári és márciusi hétvégék után, folytatódik a KIKApcsoló programsorozat. Ezúttal május 11-én és 12-én délelőtt 11.00 órakor várnak minden kikapcsolódni vágyó családot. Ügyességi játékok, kézműves foglalkozás, a megunhatatlan Lufibohóc, különböző profilú kiállítók, egész napos grill-party és vidámpark várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.Születésnap alkalmából ajándékhullás várható, de nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is ajándékokkal térhetnek haza. A játékban részt vevők között vasárnap 16.00 óra után sorsolják ki azt a 20 nyertest, aki kika ajándékcsomaggal térhet haza. A rendezvényt Tompeti és Barátai zárják, vasárnap 16.00 órai kezdettel.A program az Alföld Televízió szervezésében valósul meg. Bővebb információk: www.alfoldtv.hu/kikapcsolo

KIKApcsoló: gyerek programok az egész hétvégén!

Már javában tart a KIKApcsoló, ahol igazi születésnapi hangulatban játszhatnak a gyerekek.A nagy sikerű februári hétvége után újra itt a KIKA Áruház egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja. Innen mindenki első kézből értesülhet az aktuális KIKApcsoló programokról. Ezen a hétvégén születésnapi hangulatban élvezheti minden család a KIKApcsoló programokat, minden gyermek ajándékot kap, hiszen 40 éves a KIKA. Várja a gyerekeket a lufibohóc, lesz bazár és kézműves foglalkozás is. Vasárnap 16 órától az Ákom-Bákom bábcsoport szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, ezt követően nyereménysorsolás is lesz: a nyeremény nem akármi, 15 százalékos kedvezményt mondhatnak majd magukénak a szerencsések a KIKA-ban.  Fotó és videó: Miskolczi JánosBővebb információ: www.alfoldtv.hu/kikapcsolo weboldalon.

KIKApcsoló: van már a gyereknek programja hétvégén?

Folytatódik a KIKA családi programsorozata, a KIKApcsoló: április 13-án és 14-én, vagyis szombaton és vasárnap 11 órától játsszon gyermekével a debreceni KIKA-ban.A nagy sikerű februári hétvége után folytatódik a KIKA Áruház egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja. Innen mindenki első kézből értesülhet az aktuális KIKApcsoló programokról. Ezen a hétvégén születésnapi hangulatban élvezheti minden család a KIKApcsoló programokat, minden gyermek ajándékot kap, hiszen 40 éves a KIKA. Várja a gyerekeket a lufibohóc, lesz bazár és kézműves foglalkozás is. Vasárnap 16 órától az Ákom-Bákom bábcsoport szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, ezt követően nyereménysorsolás is lesz: a nyeremény nem akármi, 15 százalékos kedvezményt mondhatnak majd magukénak a szerencsések a KIKA-ban.   Bővebb információ: www.alfoldtv.hu/kikapcsolo weboldalon.

Ilyen egy igazi KIKApcsoló szombat! Fotók, videó!

Elindult a KIKA családi programsorozata, a KIKApcsoló: február 9-én és 10-én, vagyis szombaton és vasárnap 11 órától játszhatott gyermekével a debreceni KIKA-ban! Fotóriporterünk és videósunk a helyszínen járt és nem is jött vissza üres kézzel. Elkezdődött a KIKA Áruház egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja. Innen mindenki első kézből értesülhet az aktuális KIKApcsoló programokról. Fotók, videó: hajdupress.hu, Miskolczi JánosEzen a hétvégén farsangi hangulatban élvezhette minden család a KIKApcsoló programokat, minden gyermek ajándékot kapott. Várta a gyerekeket a lufibohóc, lesz arcfestés és kézműves foglalkozás is. Vasárnap Tompeti Show is volt!Azon egy szülőnek sem kellett aggódnia, hogy a gyereknek nem lesz mit ennie, hisz a Barabás Étterem jóvoltából színvonalas vendéglátásban lehetett része mindenkinek. Olyan melegszendvicseket is lehetett majd vásárolni, amelyeket a helyszínen, a KIKA  látványkonyhájában sütöttek. Különlegességnek számított a helyszínen sütött farsangi fánk is. További fotók a galériában , bővebb információ pedig a www.alfoldtv.hu/kikapcsolo weboldalon.

Van már a gyereknek programja hétvégén?

Indul a KIKA családi programsorozata, a KIKApcsoló: február 9-én és 10-én, vagyis szombaton és vasárnap 11 órától játsszon gyermekével a debreceni KIKA-ban.Kezdődik a KIKA Áruház egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja. Innen mindenki első kézből értesülhet az aktuális KIKApcsoló programokról. Ezen a hétvégén farsangi hangulatban élvezheti minden család a KIKApcsoló programokat, minden gyermek ajándékot kap. Várja a gyerekeket a lufibohóc, lesz arcfestés és kézműves foglalkozás is. Vasárnap 16 órától Tompeti Show! Azon egy szülőnek sem kell majd aggódnia, hogy a gyereknek nem lesz mit ennie, hisz a Barabás étterem jóvoltából színvonalas vendéglátásban lehet része mindenkinek. Olyan melegszendvicseket is lehet majd vásárolni, amelyeket a helyszínen, a KIKA  látványkonyhájában sütnek, így mindenki kiválaszthatja, milyen feltétet szeretne. Lesz házi készítésű hamburger is, helyben sütött zsemlével. Különlegességnek számít a helyszínen sütött farsangi fánk is. Az Alföld Tv pénteki Pezsgő című műsora (18.45-től) a KIKApcsoló programokkal foglalkozik majd, a stúdióban ott lesznek majd Tompeti és barátai, valamint a szervezők részéről Papp Csilla ügyvezető is. Ez az igazi KIKApcsolódás! Bővebb információ: www.alfoldtv.hu/kikapcsolo weboldalon.

KIKApcsoló: minden gyerek ajándékot kap!

Igazi KIKApcsolódás! Indul a KIKA családi programsorozata: február 9-én és 10-én 11 órától játsszon gyermekével a debreceni KIKA-ban.Kezdődik a KIKA Áruház egész éves családi programsorozata. A programokat a KIKA megbízásából az Alföld Televízió rendezvényszervező csapata bonyolítja. Innen mindenki első kézből értesülhet az aktuális KIKApcsoló programokról. Ezen a hétvégén farsangi hangulatban élvezheted a KIKApcsoló programokat, minden gyermek ajándékot kap. Várja a gyerekeket a lufibohóc, lesz arcfestés és kézműves foglalkozás. Vasárnap 16 órától Tompeti Show! Ez az igazi KIKApcsolódás!Bővebb információ: www.alfoldtv.hu/kikapcsolo weboldalon.