TIME DATE
Ma Dániel és Daniella nap van.

2019-04-27 14:44:19 / Szerző: HajduPress

Zseniális kiállítás nyílt a Fórumban - GALÉRIA

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Nagy érdeklődést vonz április 27-28-án a Fórum Debrecenben a BDR Média Kft. által szervezett A kirobbanó egészségért – Életmód- és szépségkiállítás nevű rendezvény.


Az eseményt április 27-28-án rendezik a debreceni Fórum bevásárlóközpontban, az áruház nyitva tartási idejében (szombaton:9.00-20.00, vasárnap: 10.00-18.00). Az eseményre több ezer látogatót várnak. Az életmód, az egészség és a szépség jegyében zajló kétnapos programon azok az egészségmegőrzés iránt elkötelezett kiállítók képviseltetik majd magukat, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez. Az egészséges életmód, a prevenció és a regenerálódás mellett természetesen hangsúlyt kap a szépség is.

A börze célja, hogy kiállítók fokozzák ismertségüket, piackutatást végezzenek, a későbbiekben növeljék eladásukat, kapcsolatot tartsanak a régi vásárlóikkal és újakra tegyenek szert, valamint megismerhetik a konkurenciát, versenytársakat.

A látogatóknak lehetőségük van megismerkedni olyan újdonságokkal és trendekkel, amik közelebb hozzák az egészséges hétköznapokat és a hosszú, teljes élet lehetőségét.

Fotók: Pénzes László

A rovat legfrissebb cikkjei

Szép: csúcsdivat a Campuson
Ezt a Campus-helyszínt ne hagyja ki!
Zsuzsi a Fórumban
Bellozzo: remek olasz étterem nyílt a debreceni Fórumban
Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban

Hozzászólások