°C
TIME DATE
Ma Jolán nap van.

2017-03-10 15:08:26 / Szerző: HajduPress

Zseniális finomságokkal rukkolt elő a Hajdúsági Sütödék

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Hajdúsági Sütödék-csoport 17 év kutatási és fejlesztési munkát követően idén tavasszal forgalomba hozza legújabb termékcsaládját, mely a teljes értékű gasztronómiai értéke mellett tudományosan igazoltan kedvező élettani hatással is rendelkezik.

 
A normális immunrendszer működéséhez, a kifáradás és fáradtság csökkentéséhez, a haj és a bőr állapotának fenntartásához vagy éppen a szívkoszorúér-kialakulás kockázatának csökkentéséhez járul hozzá a Hajdúsági Sütödék-csoport legújabb termékcsaládja. Szakács Tamás, a cég vezérigazgatója a termékcsoportot beharangozó sajtótájékoztatón hangsúlyozta, a péktermékek amellett, hogy kedvezően hatnak a szervezetre, teljes gasztronómiai élményt is nyújtanak. A 2000-ben kezdődött kutatások eredményeként létrejött speciális okos élelmiszereket több mint 2000 önkéntes tesztelte klinikai vizsgálatok során. Továbbá vannak olyan élelmiszerek is, melyek különböző funkcionális emésztési rendellenességek tüneteinek az enyhítésére vagy megszüntetésére alkalmas. A sajtótájékoztatón Papp László elmondta, a debreceni élelmiszeripar jelentős eseménye az egyedülálló fejlesztés. Debrecen polgármestere hangsúlyozta, a hozzáadott érték és az innováció a kulcsa annak, hogy a versenytársak mellett előnyt lehessen szerezni. Pajna Zoltán kitért Hajdú-Bihar megye egészségügyi helyzetére. A megyei önkormányzat közgyűlésének elnöke elmondta, a megyében jelentős arányban okoznak halált a keringési és emésztőrendszeri problémák, valamint a daganatos betegségek. Kifejtette, ezek megelőzésében mind az egyénnek, mind pedig a társadalomnak felelőssége van. A megfelelő szűrőrendszer és életmód segítheti a prevenciót. A sajtótájékoztatón elhangzott, hazánkban egy átlagos család évente 80-90 ezer forintot költ péksüteményekre és mintegy 150 ezer forintot gyógyszerekre. Utóbbi visszaszorítására tehet kísérletet a Hajdúsági Sütödék-csoport legújabb termékkínálata. A jótékony hatású cipók várhatóan néhány héten belül kaphatók lesznek az üzletekben, melyeket a jövőben fokozatosan követ majd a termékcsalád többi tagja.

Fotók: hajdupress.hu, Bakos Attila

A rovat legfrissebb cikkjei

Nagyon finom hétvége vár Debrecenre
Idén is jótékonykodott az ALDI a Kolbászfesztiválon
Csabai Kolbászfesztivál az ALDI-val
Malajziai világdöntőbe jutottak a magyar szakácsok és cukrászok
Különdíjas lett a debreceni páros a hortobágyi gasztronómiai versenyen

Hozzászólások