TIME DATE
Ma Lõrinc nap van.

2020-07-24 10:14:36 / Szerző: HajduPress

Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval Debrecenben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Debreceni Görögkatolikus Parókia nevében a Lautitia Kóruscsalád Görög Nyári Esték néven koncertsorozatot indít, melynek előzménye, hogy július 5-én átadták a Hit és kultúra nevet viselő görögkatolikus látogatóközpontot. E beruházás örömét szeretnék megosztani a debreceniekkel,és megünnepelni a város új, nemzetközi színvonalú színterének megszületését.
A már megtartott nyitóesten fellépett Palya Bea Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas magyar népdalénekes Egyszálének című produkcójával, de fellépők között volt Dánielfy Gergő és Maszkura is.
A Görög Nyári Esték következő alkalmán, július 25-én, szombaton 19 órától Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László greCSÓKOLlár című zenés irodalmi estjén várják az érdeklődőket. Jó idő esetén a koncertet szabad téren rendezik meg, esőben a látogatóközpont nagytermébe költöztetik az előadást.A dalszerző, aki a Kistehén zenekar frontembere, és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák. A zenés előadás izgalmas különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik.

Az estről és a jegyvásárlásról bővebben az alábbi linken tájékozódhat.
https://www.facebook.com/events/290344582331983/Forrás: dehir


A rovat legfrissebb cikkjei

Dokumentumfilm készült a sikeres műtétsorozat előzményeiről
Séta a Hamlet című előadás felé
Szombaton rendezik az orgonák éjszakáját
Magyar rockklasszikusokról indult bélyegsorozat
Hajjá változtatott Hair

Hozzászólások