TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2020-06-29 13:57:47 / Szerző: HajduPress

Zárhiba? Hogy juthattak be a Loki-szurkolók a pályára?

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni szurkolók mellett a rendőrök is feltűntek a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban. Az összecsapás ugyebár 1-1-es döntetlenre végződött, így a debreceni csapat kiesett az NB I-ből. A lefújás után az elkeseredett debreceni szurkolók a pályára rohantak, és számonkérték a játékosokon a gyenge teljesítményt, többüket meglökték és megpróbálták lerángatni róluk a mezt.   De hogy tudtak bejutni a pályára?

Az InfoRádió megkereste idősebb Képíró János főrendezőt, aki úgy értékelt, rendezési hiba nem történt Debrecenben, de a rendőrség megkezdte a befutó szurkolók beazonosítását. Szerinte az alábbiak szerint zajlottak az események:

"Technikai hiba történt, a B-közép menekülőútjának főkapuját a mágneszár elengedte, így kinyílt a kapu. Abban a sávban egy széles lépcső van, körülbelül 300 szurkoló tartózkodott ott, és a tömeg bezúdult. Arra is figyelni kellett, hogy a menekülőkapu fölötti korláton csimpaszkodó drukkerek ne essenek le. Nagyon balesetveszélyes volt a szituáció. A szurkolók nekitámaszkodtak a kapunak, de arra senki sem számított, hogy ki fog nyílni" - magyarázta idősebb Képíró János, aki a helyszínen volt. Az ajtó elmondása szerint ő magát is majdnem agyoncsapta.

Hogy milyen büntetésre számít a klub? "Mindenki teszi a dolgát, az MLSZ fegyelmi bizottsága idönteni fog, szerintem nem rendezési hiányosság, hanem technikai hiba történt" - értékelt idősebb Képíró János.


 

A rovat legfrissebb cikkjei

Új futballkultúra építése kezdődik Magyarországon
Debreceni súlyemelő sikerek
Szombaton indul az idei Mozdulj Balaton!
Forma-1 - Bottas nyerte a nyári idénynyitót
Forma 1: a Mercedes versenyzője nyerte a szombati időmérő edzést

Hozzászólások