TIME DATE
Ma Krisztina nap van.

2019-04-02 15:28:52 / Szerző: HajduPress

XVII. HAJDÚÉP ÉS ENERGOexpo Szakkiállítás

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. április 12-14 között. A helyszín változatlanul a Főnix Csarnok, ahol közel 60 kiállító várja otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis-és nagycsaládosokat.


Ebben az évben nem csupán a lakberendezés és építőipar teljes területét fedik le, hanem olyan alternatív energetikai megoldásokkal készülnek, amelyek a leghatásosabb és legtakarékosabb megoldásokat nyújtják. Idén bővült a termékkínálat, a kiállítók prémium kategóriás termékekkel és a helyszínen elérhető óriási árkedvezményekkel várják a látogatókat. Legfrissebb trendek, legjobb minőség és óriási termékkínálat Lakásfelújítás vagy építés után ki ne dobná fel az új környezetet valami apró, de izgalmas kiegészítővel. Legyen szó szőnyegről, párnáról, konyhai vagy fürdőszobai eszközökről, vagy bármilyen dekorelemről a HAJDÚÉP-en ezeket is megtalálják. Legyen szó akár felújításról, új építkezésről, városi vagy vidéki házról, bármely épülethez és stílusirányzathoz megfelelő megoldásokat kínálnak.

Mennyire ismertek a fal- és mennyezetfűtés-hűtés előnyei? A kiállításon az ezzel kapcsolatos kérdésekre is válaszolnak a szakértők. Árnyékolástechnika tematikában több tíz éves tapasztalattal rendelkező kiállítók egyedileg tervezett és a vállalat által gyártott pergolákat kínálnak, amelyek egyben nyújtanak megoldást négy évszak kihívásaira. A fenntartható fejlődés a hazai építőiparban is szükségszerű. A HAJDÚÉP-en olyan építőipari alap-és segédanyagokat, félkésztermékeket ismerhetnek meg, amelyet akár magán, akár üzleti célra is felhasználhatók. A kiállítás kitűnő helyszín új kapcsolatok kialakítására, kapcsolatápolásra, hiszen a legtöbb standon személyesen találkozhatnak a cégvezetővel, aki jártas a szakmai jellegű kérdésekben és nem utolsósorban termékkedvezménnyel készül a kiállítás idejére.

Inspiráló Kertjeink…

Unalmas minden évben újra festeni, csiszolni a kerítést? Válasszon problémamentes acél kerítéselemeket, amelyek egyedi igények alapján készülnek. Ezenkívül prémium kategóriás kültéri termékek, amerikai jakuzzik, kerti grillek, kerti bútorok, árnyékolók széles választékát ismerhetik meg a kiállításon a látogatók. Napjainkban mi sem fontosabb, mint a biztonságunk. Ezen belül pedig otthonunk védelme kiemelt figyelmet kap. A HAJDÚÉP Szakkiállításon a leghatékonyabb videó-és riasztóberendezésekkel is találkozhat az érdeklődő.  Az együttjátszás öröme Játszóterek, amelyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak is? IGEN. A HAJDÚÉP-en olyan kiállító céggel találkozhat, akik mindezt megvalósítják akár bölcsödék, óvodák, iskolák, lakóközösségek, vállalatok és önkormányzatok részére.

Tavaszi áresés a HADÚÉP-en!

A kiállítók prémium kategóriás termékeihez, csak a helyszínen óriási kedvezménnyel is hozzájuthatnak a látogatók. A HAJDÚÉP szakkiállításon a teljes piaci kínálatot lefedik, így az érdeklődő mindent megtalál egy helyen, amire éppen szüksége lehet az otthonszépítéshez.

Hagyományos vagy alternatív? ÖN DÖNT!

Ha eddig még nem sikerült, most nemcsak megismerhetik a legújabb alternatív energiatermelés lehetőségeit, de meg is kedvelik azokat. Az ENERGOEXPO kiállításon -amelyet egy időben és helyszínen szerveznek a 17. HAJDÚÉP-el - napelemrendszerek széles választéka, alternatív hajtású járművek, hőkamerás, akusztikai és rezgéstechnikai mérőberendezések várják az alternatív megoldásokat kereső érdeklődőket.

A vezetés élményét is biztosítjuk

BMW, AUDI, RENAULT, VOLKSWAGEN. Mi a közös a felsorolt márkákban? Az, hogy mindannyian ott lesznek a HAJDÚÉP Szakkiállításon. A megújuló energiák használatának térnyerése manapság már túlmutat az építőipari és egyéb felhasználáson. Az alternatív energiával hajtott közösségi közlekedés, illetve személyszállítási eszközök is komoly fejlődésen mentek keresztül rövid időn belül. Ezért gondoltak arra közösen a márka képviselőivel, hogy egy helyen bemutatják a jövő elektromos autó technológiáit.
 
Várják szeretettel a régió legnagyobb építőipari-lakberendezési és energetikai szakkiállításán!

A rovat legfrissebb cikkjei

Kelet-Magyarországon nyitott átvételi pontot az IKEA
Félpályás útlezárás a 47-es számú főúton
Négy személygépkocsi ütközött Hajdúszoboszló és Kaba között
A tervek szerint jövő év augusztusáig befejeződik a Derecskei-főcsatorna korszerűsítése
Nem tartották be a sebességhatárokat

Hozzászólások