°C
TIME DATE
Ma Endre és Elek nap van.

2017-11-27 09:42:48 / Szerző: HajduPress

Vonzó karácsonyi forgatag a Fórumban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Hamisítatlan ünnepi hangulat, lágy dallamok, meghittség és megannyi műsor – a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont idén is karácsonyi programok sokaságával várja a látogatókat.

A karácsonyi sürgés-forgás közepette hajlamosak vagyunk rohanni, kapkodni. „Még ezt az ajándékot meg kell vennem! Még nem tudom, mi lesz a karácsonyi menü! Vajon mindenkit meghívtam, akit szerettem volna?” Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejünkben. A Fórum karácsonyi műsoraival szeretnének levenni némi súlyt a vásárlók válláról, és ennek érdekében egy igazán színes és tartalmas programsorozattal készültek a szervezők. Nincs is jobb, mint megállni egy pillanatra, és elcsendesülni kicsit legbelül. A Fórumban garantálják, hogy nyugodt és kellemes környezetben vásárolhatnak, és igyekszenek mindenben a látogatók kedvére tenni.

Már november 24-én elkezdődött a karácsonyra hangolódás a center -1. szintjén. Zongoraszóval és meseolvasással kedveskedtek a vásárlóinknak, hogy igazán ünnepi hangulatban teljen a Fórumban eltöltött idő. Vajda István zongoraművész évek óta vendég ebben az időszakban, aki csodálatos dallamokat varázsol a karácsony jegyében a bevásárlóközpontba hétköznaponként 16 órától. A gyerekekkel való vásárlás, valljuk be, sokszor nem egyszerű feladat a szülők számára. Éppen ezért igyekszenek a gyerekek kedvében is járni. Hétfőtől péntekig 17 órától mesékkel várjuk a kisebbeket.

Azoknak sem kell aggódnia, akik inkább hétvégente érnek majd rá, hiszen a Fórum minden nap valami igazán szívhez szóló műsorral. A Petronelli bábszínház hoz el nekünk remek előadásokat (Ravaszdi mester: december 2.). A Chico Manadát is vendégül látják, ők csodálatos jazz dallamokat csempésznek a Fórumba. November 26-án, vasárnap 11 órától az Iszkiri Zenekar kedveskedett a gyereknek, majd 14 órától a Pardon Zenekar műsorában a 30-as és 40-es évek filmzenéit, régi magyar slágereit, illetve közismert dalokat hallhattuk majd sajátos hangszereléssel és ötletekkel fűszerezve. Aki lemaradt az ismerős dallamokról, december 9-én is bepótolhatja, a zenekar ugyanis aznap is ellátogat a bevásárlóközpontba. Ezen a napon a gyerekek nagy kedvencei, Tompeti és Barátai is felbukkannak a Fórumban, hogy szórakoztassák a kicsiket és nagyokat egyaránt.

November 28-án a népszerű meseolvasást és zongoraszót követően, 17 óra 30 perctől a Bakos Band csap a húrok közé. Velük december 4-én is találkozhatnak majd a vásárlók a Fórumban. December 10-én egy szépségversenybe is csöppenhetünk, december 3-án 11 órától a szemfülesek pedig még a Mikulással is találkozhatnak! December 6-án a Kíváncsi Katica és mesezenekara hozza el a Hű-ha Benő előadását, ha pedig dideregnénk, december 7-én, 17 óra után a Silver Tánc és Mazsorett karácsonyi előadása (december 22-én is fellépnek), december 8-án pedig a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület forrósítja fel a hangulatot. Erdős Orsi, aki tavaly nagy sikert aratott a mentorok előtt az X-Faktor színpadán, december 11-én látogat el a Fórumba.

A Dilemma Drámaszínpad tolmácsolásában karácsonyi történeteket ismerhetünk meg (december 13.), Rácz Vivien pedig másnap ünnepi énekekkel készül.

Zenéből nem lesz hiány, fellépnek a Vidám Manók és az Eastsiders Crew is bemutatkozik (december 16.). Következő napon, vasárnap 11 órától a Kölyök utca-gyerekzenekar szórakoztatja a Fórumba érkezőket, december 18-án pedig a Piruett Tánc Stúdió mutatkozik be. A Fitt Mix Gyermek Dance Aerobic december 19-én tornázik nekünk, december 21-én pedig Böjte Réka karácsonyi dalokkal kedveskedik a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont látogatóinak.


A rovat legfrissebb cikkjei

Kitört a kávéőrület Debrecenben!
Vb-láz a Fórumban is, értékes kiállítás is nyílt
Fergeteges sulizárás van a Fórumban
Sulizáró programok a Fórumban: remek lesz
Fotógaléria: fergeteges mutatványok, varázslat a Fórumban

Hozzászólások