TIME DATE
Ma Natália nap van.

2019-08-14 11:12:48 / Szerző: HajduPress

Volt baj elég: 24 óra helyi katasztrófakrónikája

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Kedden két lakásban is életet mentett a szén-monoxid érzékelő Hajdú-Bihar megyében. Közúti baleset miatt vonultak Debrecenbe és Ebes közelébe. Avartűz miatt pedig Hajdúböszörménybe kapták a riasztást.

Kedden két lakásban is életet mentett a szén-monoxid érzékelő Hajdú-Bihar megyében. Hajdúnánáson, a Csokonai utcában egy első emeleti fürdőszobában jelzett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult, akik méréseket végeztek, amelyek magas értékeket mutattak a vízmelegítő közelében. A gázszolgáltató a készüléket lezárta. Balmazújvároson, a Debreceni utcában is jelzett a szén-monoxid jelző. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átszellőztették a lakást, a mentőszolgálat pedig megvizsgálta az ott lakókat, akik nem sérültek meg.

Debrecenben, a Burgundia utcában két személygépkocsi ütközött össze, a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység átvizsgálta a járműveket és áramtalanította azokat. 

Délelőtt egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze Ebes közelében a 4-es számú főúton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Száz négyzetméteres területen a száraz gaz lángolt tegnap Hajdúböszörményben, a Petőfi-szőlőkertben. A tüzet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltották el.

Egy személyautó műszerfala égett Mikepércsen, a Debreceni utcában. Az ott lévők a lángokat a tűzoltók előtt eloltották, így a debreceni egység az utómunkálatokat végezte el.

Nyolcszáz négyzetméteres területen az avar égett a 33-as számú főút mellett, a hatvankilencvenedik kilométerszelvénynél. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ, Hajdúszoboszlói KÖ, Balmazújvárosi ÖTP

A rovat legfrissebb cikkjei

Vasárnap délben támadott a mérgezés Szoboszlón
Halálos baleset történt Püspökladány határában
Kissé mérséklődik a hideg a hétvégén
Kaukázusi juhász fegyverezte le a rendőrre uszított stafford terriert
Figyelmeztetést adtak ki Hajdú-Biharra a köd miatt

Hozzászólások