TIME DATE
Ma Fülöp és Evelin nap van.

2020-05-16 10:32:40 / Szerző: HajduPress

Virtuális kirándulás Frida Kahlo lakóházában

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Nem kell lemondanunk a kultúráról, utazásról és azok örömeiről, hiszen egyre több lehetőségünk van arra, hogy a megváltozott világban is hódoljunk szenvedélyeinknek, így akár az utazás is megvalósítható, igaz kicsit más, de izgalmas formában.

Ha még nem volt alkalmad eljutni a csodás Mexikóba, de szeretnéd látni, megismerni a La Casa Azul-t, azaz Frida Kahlo egykori otthonát, most egy kattintással megteheted. Ugyan az élmény nem fogható a személyes tapasztaláshoz mégis legyünk pozitívak és  nyitottak, örüljünk az ilyen lehetőségeknek is!

A Kék ház, azaz a La Casa Azul, Frida Kahlo és Diego Rivera otthona volt egykoron. Frida szinte egész életét ebben a házban élte. Az ottani szokásoknak megfelelően azúrkékre mázolt házban született, és ment is el 47 éves korában. Ezután átalakították múzeummá, megőrizve a hely miliőjét és a festőnő stílusát. A majdnem 800 négyzetméteres ház páratlan népművészeti tárgyakkal, kortárs művészeti alkotásokkal van tele. A hatalmas kertben óriás kaktuszok és trópusi növények díszelegnek.

Megéri most o
nline ellátogatni, hiszen csodás felvételeken ismerhetjük meg a festőnő egykori otthonát és munkásságát! 

Fotó:
Getty Images

A rovat legfrissebb cikkjei

Online látogatható az Országház több nevezetes helyszíne
Szívrohamot kapott Brian May, a Queen gitárosa
Spórol nekünk a Netflix!
Ma lett 80 éves Pécsi Ildikó
Máthé Erzsi, a Nemzet Színésze ma ünnepli 93. születésnapját

Hozzászólások