TIME DATE
Ma Krisztina nap van.

2020-07-06 17:57:37 / Szerző: HajduPress

Virágmániás vagy? Akkor ezt a pályázatot Neked találták ki

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A vírusnak” köszönhetően”, idén mindannyian több időt szentelhettünk balkonjaink, előkertjeink megszépítésére. Be kell vallanunk nem is egy-két esetben, bizony ez elég jól sikerült! Ne hagyjuk hát kárba veszni ezeket a gyönyörűséges kompozíciókat, fotózzuk le és jelentkezzünk a 2020-as Virágos Magyarország versenyre.

Ebben az évben hagyományos módón ugyan nem tarthatják meg, de mégis megrendezésre kerül Magyarország mondhatni egyik legszínesebb versenye: a Virágos Magyarország verseny. A szervezők idén viszont a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják. Melyekben idén a virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket.

A versenyen saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet, két különböző kategóriában:
• Legvirágosabb balkon
• Legvirágosabb előkert

A pályázatokat előzetes regisztrációt követően, elektronikus úton lehet feltölteni a palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalára.

Egy személy kategóriánként 3-3 a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő, a kerti kompozíciót is bemutató balkonkerti/előkerti fotót tölthet fel az oldalra. Amelyekhez egy maximum 400 karakteres bemutató leírást is mellékelhet.

A pályázatokat 2020. július 15-ig lehet leadni. A műveket egy előre megalapított, hattagú szakmai zsűri fogja elbírálni. Amiben többek között szerepel Borbás Marcsi, Báthoryné dr. Nagy Ildikó Réka és Orlóci László is.

A zsűrik mindkét kategóriából 10 – 10 nyertes pályázatot fognak kiválasztani, amelyek beküldői díjazásban részesülnek majd.

És, ha netalán nem értünk volna el helyezést, sem kell csüggednünk. Hiszen a verseny után a szervezők egy közönségdíjazást is indítanak majd a pályaműveknek.  A feltöltött fotókat akkor majd a Virágos Magyarország hivatalos facebook oldalán lehet megtekinteni és értékelni. A szavazatok alapján pedig újabb 3-3 győztest fognak kihirdetni.


 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Állati cuki: fehér oroszlánok születtek a Nyíregyházi Állatparkban
34 éve adott koncertet Budapesten a Queen
Ma ünnepli 53. születésnapját Matt LeBlanc, a Jóbarátok Joey-ja
Jogi lépéseket tett Harry herceg és felesége a gyermekükről készített drónfelvételek miatt
Fiatalkorú testvérével ment lopni, letartóztatta a bíróság

Hozzászólások