°C
TIME DATE
Ma Gyárfás nap van.

2017-09-12 17:00:36 / Szerző: HajduPress

Világbajnokságra készül két debreceni tehetség

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni KONTENT-DKSI kerékpáros csapatának két tehetséges versenyzője is indulási jogot szerzett a Norvégiában, Bergen-ben szeptember 16-24-e között megrendezendő Országúti Kerékpáros Világbajnokságra: az U19-es, vagyis ifjúsági válogatott Kiss Hunor Máté az ifik országúti futamán, míg az U23-as válogatott Peák Barnabás az országúti versenyen és az időfutamon is rajthoz áll majd.

 
A debreceni klub számára óriási büszkeség, hogy versenyzőik idén már a sokadik rangos nemzetközi viadalon, azok közül is a legnívósabb versenyen állhatnak rajthoz. A korcsoportos illetve elit válogatott versenyek mellett a 2017-es évben már az Európa Bajnokságon szerepelt Peák Barnabás, de két kitűnő U17-es korcsoportos versenyzőt tudtak delegálni a Győrben rendezett Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra is, Varga Bálint és Sánta Ármin személyében.
 
A KONTENT-DKSI idén már 11 bajnoki dobogós helyezést szerzett különböző korcsoportokban, és országúti, időfutam valamint kritérium versenyszámban is nyertek Magyar Bajnoki címet versenyzőik: Kovács Judit, Varga Bálint és Peák Barnabás.
 
Szeptember 16-tól tehát érdemes figyelni a VB közvetítéseit, a 9 fős magyar delegációban ott lesznek a debreceni klub versenyzői is!

A rovat legfrissebb cikkjei

Kigyulladt a szaúdi válogatott repülőgépe
Vb: a magyarok már sejtik, ki nyeri meg
Az edző rájött, miért égtek le a németek
Felnőtt színvonalú világverseny lesz Debrecenben
Az argentinok voltak a leghangosabbak Moszkvában

Hozzászólások