TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2020-05-07 10:00:13 / Szerző: HajduPress

Viktor elment a ballagásra, majd lesújtott

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A hajdú-bihari nyomozók befejezték a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki egy hajdúböszörményi házban úgy fejbe vágta a sértettet, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás adatai szerint a 42 éves gyanúsított 2019. június 22-én 20 óra körül a fia ballagási ünnepségéről elment egy hajdúböszörményi ingatlanhoz, ahol a fiú édesanyja és annak férje lakott.

A sértett nem engedte be a házba V. Viktort, aki ezért vitatkozni és dulakodni kezdett vele. A verekedés közben előkerült egy balta is, amelyet megszerzett a gyanúsított és úgy fejbe vágta azzal a férfit, hogy az súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az ügy felderítése során beszerzett információk alapján azt is megállapították, hogy a bagaméri lakos több alkalommal járt volt feleségénél, ahol fenyegette, szidta a nőt és annak jelenlegi párját. Ezekért őt magánlaksértés és zaklatás vétség elkövetésével is meggyanúsították. A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és vele szemben a bíróság elrendelte a letartóztatást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

166-tal tolta Hadháznál: íme a rendőrségi fotó
Dráma Földesen
Csapadékosan int búcsút a május
Árokba borult egy autó Berekböszörményben
A legnagyobb király: elaludt betörés közben

Hozzászólások