TIME DATE
Ma Auguszta nap van.

2020-02-05 12:29:55 / Szerző: HajduPress

Videó: kiraboltak egy nőt a Nagyerdőn

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök azonosították és elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy nőt Debrecenben.

Telefonon kért segítséget egy állampolgár 2020. január 27-én 12 óra 15 perc körül, mivel Debrecenben, a Nagyerdőn kiraboltak egy nőt. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy miután leszállt a buszról, egy férfi hátulról megtámadta, a földre lökte és miközben többször megütötte, elvette a pénztárcáját, majd elmenekült.

A debreceni bűnügyesek nyomozócsoportja adatgyűjtésbe kezdett, amelynek hamar eredménye lett. Sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, akit a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2020. február 5-én hajnalban fogtak el otthonában. A nyomozók előállították a 33 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. R. Imre beismerő vallomást tett.

A rendőrök őrizetbe vették a hajdúsámsoni lakost, akivel szemben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Online rajzpályázatot hirdet a Debreceni Vidámpark
Hajápolás karantén alatt
Változások a Kenézy sürgősségi ellátásában
Kijárási korlátozások: íme a debreceni önkormányzat közleménye
Hármas karambol Debrecenben

Hozzászólások