TIME DATE
Ma Judit nap van.

2019-11-29 09:01:18 / Szerző: HajduPress

Videó: debreceni drogbandára csaptak le a rendőrök

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A rendőrök elfogták a hat dílert, és több fogyasztót is kézre kerítettek.

A debreceni rendőrségnek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi férfi kábítószert és új pszichoaktív anyagot terjeszt. A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2019. november 25-én elfogta a 22 éves férfit, akit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgattak.

A bűnügyesek előállították a férfi barátnőjét is, egy 24 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint a párjával közösen vásárolt tiltott szereket két másik debreceni lakostól, majd miután azt együtt kiporciózták, Debrecenben árulták.

A Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a másik két terjesztőt – egy 26 és egy 29 éves debreceni lakost – 2019. november 25-én és november 26-án elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozás során beszerzett információk alapján felmerült a gyanú még két helyi lakossal szemben is, akiket a rendőrök szintén kézre kerítettek és kihallgattak. Ők a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek. A nyomozó hatóság a hat gyanúsítottat – kihallgatásukat követően – bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. november 28-án elrendelt.

A Bűnügyi Osztály munkatársai az ügy felderítése során több, a terjesztőkhöz köthető kábítószer fogyasztót is elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. Velük szemben kábítószer birtoklása vétség, míg a dílerekkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Gázolás a Tócóskertben - FOTÓK
A pia miatt szólt a pultos és a benzinkutas a rendőröknek
Idén is megnyitotta kapuit az Add tovább házikó - GALÉRIA
Stratégiai megállapodást kötött az NI Hungary a szakképzési centrummal Debrecenben
Meghalt a híres debreceni történész

Hozzászólások