TIME DATE
Ma Fülöp és Evelin nap van.

2020-05-13 13:59:40 / Szerző: HajduPress

Videó: betörőt és orgazdát is fogtak a debreceni zsaruk

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Építkezésekről szerszámgépeket lopott el több százezer forint értékben, az a férfi, akit elfogtak a debreceni rendőrök. Az orgazdával szemben is eljárást indítottak a nyomozók.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. április 23-án 6 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, egy Faraktár utcai építkezésről különböző szerszámgépeket loptak.

A nyomozók tanúkat hallgattak meg, és az adatgyűjtésüknek köszönhetően látókörükbe került egy hosszúpályi lakos. A bűnügyesek L. Lászlót 2020. május 12-én otthonában elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során megállapították azt is, hogy a férfi az elmúlt hetekben több építési területre is betört, ahonnan különböző eszközöket és gépeket lopott el. A 32 éves férfi beismerő vallomást tett. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók a lopás elkövetőjén túl azonosították azt a 28 éves debreceni lakost is, aki a gyanú szerint a betörésből származó eszközöket további értékesítés céljából átvette. A férfit elfogták és előállították a kapitányságra, ahol orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Két közlekedési baleset is történt Debrecenben
Szeretetebéd az állami gondozott gyermekek számára
Helló Nagyvilág, itt Guszti!
A mai nap legcukibb fotói
Online gyereknapi programmal készülnek a bábszínházak

Hozzászólások