TIME DATE
Ma Tünde nap van.

2020-03-28 16:57:49 / Szerző: HajduPress

Vasárnaptól bezárnak az Oláh Gábor utcai szabadtéri sportpályák

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A beltéri létesítmények után vasárnaptól az Oláh Gábor utcai szabadtéri sportpályák sem látogathatóak - írja sajtóközleményében a Debreceni Sportcentrum Kft.

A közleményben azt írják, hogy a koronavírus járvány miatt a pénteken megjelent kormányrendelet értelmében többek között mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani. A konkrét, a kültéri sportolásra vonatkozó paragrafus szerint az egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.

A Debreceni Sportcentrum Kft. vezetősége tudomásul véve a rendeletet, úgy döntött, hogy mivel pl. a kondipark, a bitumenes labdarúgó-, vagy a kosárlabda pályák esetében nem garantálható a fenti rendelkezések betartása, betartatása, ezért elsődlegesen az egészség megőrzését szem előtt tartva, az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum szabadtéri pályáinak és a Debreceni Jégcsarnok előtti kondiparknak a használatát március 29-től előreláthatólag április 11-ig felfüggeszti.


Fotó: debrecen.hu


A rovat legfrissebb cikkjei

Pont nélkül maradt a Loki
Federer a legjobban kereső sportoló
Mind a hat hétvégi bajnokira beengedik a nézőket
A Leedset és a Liverpoolt utálják a legjobban a szurkolók
DLA: növekvő intenzitás

Hozzászólások