TIME DATE
Ma Gyöngyi nap van.

2018-12-19 08:33:28 / Szerző: HajduPress

Varázslatos karácsonyi hangulat a Fórumban: fotógaléria

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban hetek óta, és még december 23-ig minden nap ünnepi programokkal várják a látogatókat a -1. szinten. A vásárlókat kedves angyalkák is segítik az ajándékok kiválasztásában. Megfotóztuk, mi minden van a Fórumban.
 

Hajlamosak vagyunk az év végén kapkodni, sietni, hogy az ünnepekre mindennel időben elkészüljünk. Tervezünk, szervezünk, vásárolunk, lótunk-futunk. Ahhoz, hogy ez az időszak kevésbé legyen stresszes, a Fórumban december 23-ig minden nap érdekes programokkal várják a betérőket, hogy segítsenek feltöltődni az ünnepi időszakra, és megédesítsék a mindennapokat. Garantálják, hogy nyugodt és kellemes környezetben vásárolhatnak a látogatók, és igyekeznek mindenben a kedvükre tenni. Jöjjenek a programok a teljesség igénye nélkül!

Idén is folytatódik a hatalmas népszerűségnek örvendő karácsonyi meseolvasás, ahol a kicsik a munkatársak mellé kuporodva hallgathatják a szebbnél szebb karácsonyi történeteket hétköznaponként 16 órától. Nem maradhat el Vajda István zongoraművész műsora sem, aki majdnem minden nap csodálatos dallamokat varázsol a karácsony jegyében a bevásárlóközpontba.A karácsonyi programsorozat utolsó napján, december 23-án a Kíváncsi Katica és Muzsikáló Barátai a téli erdőben barangolnak, amikor a távolból különös éneket hallanak. De vajon ki énekel ilyen gyönyörűen, szívmelengetően a hideg télben, hóesésben? Kíváncsi Katica és mesezenekarának Zengő Kisfenyő karácsonyi mesekoncertjéből kiderül! Őket követve pedig népszerű karácsonyi slágerek, meghitt hangulat és nyugodt feltöltődés várja a látogatókat a JAZZ FIVE Jazzkarácsony-Nagykarácsony interaktív adventi koncertjén.

A részletes programokról és azok kezdési időpontjairól a www.forumdebrecen.hu weboldalon, valamint a Fórum Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Minden karácsonyfa alatt legyen ajándék! Ezzel a címmel indított jótékonysági akciót szegénységben élő és állami gondozott gyerekek megsegítésére a Csapó utcai bevásárlóközpont és a ZeneTheatrum Musical Színház. Az akció során gyerekek ajándékoznak gyerekeket, az adományokból pedig karácsonyfát építenek.

Nem a gyűjtés tesz boldoggá, hanem az, ha megoszthatunk valamit másokkal – ez a felismerés vezérli a Minden karácsonyfa alatt legyen ajándék! elnevezésű akciót, mely a Csapó utcai bevásárlóközpont és a ZeneTheatrum Musical Színház közös szervezésében valósul meg. A jótékonysági akció célja, hogy a mélyszegénységben élő és állami gondozásban lévő gyerekeknek is szebbé varázsolják a karácsonyt, valamint hogy az adakozó gyerekek átérezzék: egymáson segíteni jó. Az adománygyűjtést felkarolta Debrecen város önkormányzata is. A város a Családsegítő és Gyermekjóléti Központon keresztül 1600 gyermeket tud megsegíteni, az adományokat pedig a Központ segítségével osztják majd szét. Az adakozáshoz bárki csatlakozhat, az adományok a bevásárlóközpont -1. szintjén helyezhetők el.

Az akció zárásaként a Főnix Csarnokban az ajándékokból felépítik a szeretet karácsonyfáját, ahol december 20-án a ZeneTheatrum az egyik leghíresebb karácsonyi darabot, a Charles Dickens regénye alapján készült Karácsonyi ének című családi musicalt adja elő.

Fotók: Pénzes László
 


A rovat legfrissebb cikkjei

Éltető erőforrás a víz – Debrecenben is látható a Nemzeti Fotótár kiállítása
Halloween bull lesz a Fórumban
Nagyléptékű az állásbörze a Fórumban+fotók
Állásbörze a Fórumban: egy helyen megannyi munkalehetőség
Nagyon fontos dologról volt szó a Fórumban

Hozzászólások