TIME DATE
Ma Jenõ nap van.

2020-06-23 16:57:28 / Szerző: HajduPress

Varázsceruzákat bekészíteni, rajzpályázat Debrecenben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Puli Állatvédő Egyesület-Debrecen „Az Én házi kedvencem” címmel rajzpályázatot indít 6 és 14 év közötti gyermekek számára. Legyen szó akár a kutyusodról, cicusodról, vagy a jövendőbeli kis kedvencedről, ragadj ceruzát, rajzold le és küldd el Nekik a róla készült képet.

A beküldeni kívánt alkotást bármilyen technikával elkészíthetitek, fontos szempont viszont, hogy legalább A4-es méretű legyen a rajzotok. Amit egy jól látható fotón – vagy akár szkennelve, e-mailben a puliallatvedo@gmail.com címre küldjetek el a szervezőknek.

A rajzok az értékelésnél két korcsoport szerint lesznek díjazva: a 6 – 10, valamint a 10 – 14 év közötti gyerekek csoportjában is az első három helyezetett fogják jutalmazni. Így az elkészült képeteken a nevetek mellett mindenféleképpen tüntessétek fel a korcsoportotokat is.

A beküldött képeket a Puli Állatvédő Egyesület-Debrecen hivatalos facebook oldalán tekinthetitek meg, ahová a rajzok érkezési sorrendben kerülnek feltöltésre. Ott pedig a legtöbb kedvelést kapó alkotás szintén jutalomban részesül majd.

 
A pályázat beküldési határideje: 2020. július 25. szombat, 24:00 óra.

Sok sikert kívánunk! Ti kit fogtok lerajzolni?
 
 
 
Fotó: Puli Állatvédő Egyesület-Debrecen / Facebook

A rovat legfrissebb cikkjei

Állami kézbe kerül az Alföldi Nyomda
Vízilabda sztárparádé Debrecenben!
Új templom épül
Sok munkája volt a debreceni tűzoltóknak
Mesés adományokat kapott a Gyermekklinika

Hozzászólások