°C
TIME DATE
Ma Eufrozina és Kende nap van.

2018-06-14 08:54:57 / Szerző: HajduPress

Vagy én vagyok hülye, vagy a rendőrök

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Fánkforrón friss, furcsa akciósorozatba kezdtek a debreceni rendőrök. Mostanság - például ezen esős reggelen is - háromlábú traffipaxokkal támadnak a szerv szigorú szürkeruhás szakemberei, mégpedig konkrétan reggel fél nyolc és nyolc között, a lehető legnagyobb csúcsforgalomban.

A Balmazújvárosi úton, a Böszörményi úton, a Vámospércsin, mindenhol. Olyan dugó van, hogy ilyen dugó egy pornófilmben sincs: még a 30 kilométer/órás sebességet is nehéz elérni, nem hogy az 50-et, de ők mérnek serényen. A Tescótól Józsáig áll a kocsisor, de ők mérnek serényen. Három lámpaváltásnyit kell várni, hogy az ember átvergődjön egy kereszteződésen, de ők mérnek serényen. Hihetetlen. Még annak sem sikerül sebességtúllépést produkálni, aki megfogadja, hogy ma reggel akkor is bukik 30 ezret, ha agyonverik. Egyszerűen lehetetlen.

Könyörgöm, valaki árulja már el, mi értelme van ennek? Mi a vastag pöcörőért kell kiállítani ilyenkor a kisrendőrt a zuhogó esőbe? A legnagyobb tisztelet mellett kérdezem: hát hülyék ezek? Persze lehet, hogy nem ők, hanem én vagyok a hülye, és ennek az egésznek valami nagyon komoly szakmai oka van.  Meg is kérdezem, ha legközelebb megfújatják velem a szondát.

Tóth Csaba Zsolt

A rovat legfrissebb cikkjei

Ne ily halált adj, istenem...!
A munkaidő királyai és királynői: inog a trón
Filmsztár Balázs, avagy Dzsudzsák élete és kora
Megfejtettük, miért sz.r a magyar foci
Bunkó magyarok. Vagy nem?

Hozzászólások