TIME DATE
Ma Tünde nap van.

2020-03-30 16:47:55 / Szerző: HajduPress

Utazás a fantáziánk körül

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Most nem szerencsés elhagyni az otthonunkat, mégis tartalmas kirándulásra buzdítunk Téged és a családodat. Ez a kirándulás azonban más lesz, mint máskor. Kiszabadulunk ugyan szellemileg, de fizikálisan otthon maradunk majd. Sokunknak nehéz időszak ez, sok gyermek is nehezen alkalmazkodik a kialakult helyzethez, így olyan tanácsokkal kívánunk bennetek ellátni, amely megkönnyíti és izgalmassá teszi a hétköznapokat. Szárnyaljon hát fantáziánk!
 
  1. Menjetek vadasparkba – a gyermekek szomjazzák az új információkat és persze rajonganak az állatokért. Repítsük őket képzeletben a világ eldugott szegleteibe, mutassuk meg nekik a vadon élő ritka fajokat és ismertessük meg őket az állatok élőhelyeivel és az etológia tudományával.
  2. Fogjatok szelet – készítsetek egy papírhajót és vitorlázzátok át fantáziátok óceánjain, kalandozásra fel!
  3. Irány a kultúra világa – számos múzeum csatlakozott ahhoz a mozgalomhoz, amely online, ingyenesen tárja a látogatók elé értékes műkincseiket. Használjátok ki a lehetőséget és merüljetek el a művészetek ágazataiban.
  4. Fedezzetek fel egy távoli világvárost – nem szükségszerű repülőre szállni, hogy egy nyüzsgő metropoliszba csöppenjünk. Utcanézetben, akár a kanapénkról is kiruccanhatunk a technikának köszönhetően.
  5. Ismerjétek meg a kultikus történelmi helyszíneket – már 3D-s nézetben bebarangolhatjuk Földünk akár összes csodájának helyszínét. Ér felkészülni művészettörténetből, hogy a családunk személyes idegenvezetőivé válhassunk.
 
+1.  Nézzetek fel az esti égboltra – a csillagos égbolt fürkészésénél misztikusabb élményt most nem is ajánlhatnánk. Számos mobil applikáció áll rendelkezésünkre, mellyel megismerhetjük a csillagképeket.

A rovat legfrissebb cikkjei

Boldog szülinapot, Marilyn!
Bíróság kötelezte a nagymamát unokái képének törlésére
Hajformázás hő nélkül
Kirándulás egy láperdőben
Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók

Hozzászólások