°C
TIME DATE
Ma Bernadett nap van.

2017-05-26 13:19:16 / Szerző: HajduPress

Új eljárások a fizioterápiában

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Manuálterápiás módszerek a fizioterápiában” címmel szakmai találkozót szervezett a Debreceni Egyetem népegészségügyi kara, ahol magyar és külföldi oktatók mutatták be a gyógytornászatban használt legújabb eljárásokat.
 

A legújabb gyógyterápiás módszerekről, és azok megfelelő felhasználásáról tartottak előadásokat a Debreceni Egyetem Népegészségügyi karán. Dr. Veres Balajti Ilona, a Fizioterápiás Tanszék vezetője kiemelte: a modern eljárások száma folyamatosan nő, az egyetem az eredményeket felmutató módszereket rövid idő alatt tudja beépíteni az oktatásba

A szemináriumon a hallgatók találkozhattak Jan Kupier-rel, aki az Egyesült Államokban egyik legtöbbet alkalmazott McKenzie-módszert mutatta be elméleti és gyakorlati szinten is. Az eljárás különlegessége, hogy megfelelő instrukciókkal otthon is elvégezhető. A tanszék vezetője kiemelte: ahhoz, hogy az új eljárásokat integrálni tudják az oktatásba, vendég instruktorokra van szükség, ezért is fontosak a tanszék számára az ilyen szakmai találkozók.

Fotók: Balló Béla


A rovat legfrissebb cikkjei

Külföldi hallgatóinak kedveskedett az egyetem - ínycsiklandó fotók
Te magyar, te! Hun voltál vagy finnugor?
Hun vagy finnugor? Érdekes tényekre derülhet végre fény
Debrecen a csontvelő-átültetés új központja
Angolul vitáztak az egyetemen

Hozzászólások