TIME DATE
Ma Hella nap van.

2020-03-27 16:43:55 / Szerző: HajduPress

Új albuma korábbi megjelentetésével lepte meg rajongóit Dua Lipa

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Egy héttel korábban kiadott Future Nostalgia című új albumával lepte meg rajongóit a brit sztár, Dua Lipa az után, hogy a korong teljes anyaga kiszivárgott a netre.

    
A lemezt, amelynek megírásában a svéd énekes-dalszerző Tove Lo és Madonna producere, Stuart Price is közreműködött, az első kritikák máris az év legjobb albumaként méltatják a BBC News szerint.
   
 A kritikákat összegző Metacritic honlapján jelenleg már a Future Nostalgia 2020 legmagasabbra értékelt lemeze. Az Independent kritikusa - megjegyezve, hogy a lemez teljesen hibátlan - a maximális, öt csillagot adta a korongnak. A The New Musical Express című brit zenei szaklap pedig olyan ütős popprodukcióként jellemezte, amelynek sztárja nem fél kimondani a gondolatait. A The Guardianban a Koszovóból származó, brit énekesnőt "igazi popvízionáriusnak" festették le, és dicsérték, amiért "nem a könnyű utat választotta" új albumával, amelyen csupa ismert sztár dolgozott együtt vele.
    
Dua Lipának a második albuma a Future Nostalgia. 2017-ben jelent meg debütáló lemeze, 2018-ban két Brit Awards zenei díjjal is jutalmazták.
    
A 24 éves énekesnő az új lemez kiadása előtt kétségeit is megosztotta a közönséggel. Mint mondta, nem biztos abban, hogy teljesen jó ötlet most előállni egy új lemezzel, amikor olyan sok embernek okoz szenvedést a koronavírus-járvány. Hozzáfűzte: ugyanakkor hisz abban, hogy ebben a pillanatban nagy szükség van a zenére, az örömre és arra, hogy az ember megpróbálja meglátni a fényt.
    
"Remélem, felvidít titeket, remélem táncra készet, és remélem, büszkévé teszlek benneteket" - üzente rajongóinak Lipa.
    
Az énekesnőt két éve a Sziget fesztivál közönsége is hallhatta.

(MTI)


A rovat legfrissebb cikkjei

Újra nyitva a RoBirtok
Imádják a magyarok Rácz Gergőék dalát
Érkezik a Doktor Szöszi három
Jöhet estére egy Radiohead-koncert?
Online Margaret Island koncert

Hozzászólások