TIME DATE
Ma Aladár és Álmos nap van.

2018-02-13 16:06:44 / Szerző: HajduPress

Tudta? Nem előzgethetik egymást csak úgy a kamionok az autópályán

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az előzési tilalom érvényre juttatása volt a cél az M35-ös autópályán.


Az M35-ös autópálya teljes Hajdú-Bihar megyei szakaszán 2018. február 5-e és február 11-e között a Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály állománya összehangoltan, célzott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott.

Az akció célja a közlekedésbiztonsági helyzet javulása érdekében a közúti közlekedés során az előzési tilalom fokozottabb érvényre juttatása volt.

Az ellenőrzés időszakában összesen 13 járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök, valamint - a gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából – további 1 külföldi gépkocsivezetőt állítottak elő. 

A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása érdekében az M35-ös autópálya hajdú-bihari szakaszán a jövőben is rendszeresen fognak ellenőrzéseket tartani a rendőrök.

Felhívják a járművezetők figyelmét, hogy tilos előzni az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 6 óra és 22 óra között - a 7500 kilogrammot - meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival, vontatóval, valamint e járműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel!

(police.hu)


A rovat legfrissebb cikkjei

Szupergyors a kommunikáció a hajdúhadházi járásban
Pia, köd, nincs jogsi, aztán árok: egy tanulságos történet
Baleset történt Balmazújváros térségében
Jön az idei Bocskai-zarándoklat
Kamionbaleset: teljes útzár a 42-esen

Hozzászólások