TIME DATE
Ma Alfréd nap van.

2017-12-17 06:23:49 / Szerző: HajduPress

Tragédia Debrecenben: elhunyt a hármas ikrek édesanyja

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Segítségnyújtásra buzdít egy borzasztó tragédia kapcsán a Tündérkör Alapítvány, amely Facebook-oldalán számol be az eseményekről. Pénteken egy óvodapedagógus anyuka 3 gyönyörű gyermeknek (Mira, Léna, Milán) adott életet, de az anyuka tragikus körülmények között elhunyt Debrecenben.

Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Egyedül maradt újszülötteivel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk mindenkit, ha érdemileg nem is, de egy MEGOSZTÁSSAL segítsünk! Fábián Tamás hajdúszoboszlói lakos. Őszinte részvétünk!

Íme a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika közleménye:

"A lombik eljárásban hármas ikerterhességgel fogant hajdúszoboszlói kismama veszélyeztetett terhesség miatt a 26. héttől feküdt benn klinikánkon. A 32. hétre súlyosbodó anyai betegség miatt orvosai császármetszést indítottak nála december 15-én. Mindhárom magzat (két lány és egy fiú)  jó állapotban született, 1 300 és 1 600 gramm közötti súllyal. Az édesanyát a szülést követően a HELLP szindróma súlyos vérzéses szövődményével, véralvadási zavarral kezeltük. Állapotát átmenetileg sikerült stabilizálni a szülőszobai műtőben, majd néhány órával később nehézlégzéses és mellkasi tünetekkel járó hirtelen rosszullét állt be, a keringés leállásával. A Klinikai Központ munkatársai azonnal megkezdték a kismama újraélesztését, csatlakozott hozzájuk a FőnixMed speciális resuscitatiós teamje is. Keringését átmenetileg sikerült újraindítani, de a további 50 perces komplex szakszerű ellátás ellenére elvesztettük az édesanyát. Az újraélesztést végző klinikai szakemberek több órán keresztül küzdöttek a kismama életéért, megmentésére mindent megtettek. A tragikus veszteség méltóság- és kegyeletteljes kezelésére a jelen lévő családtagok számára a szülőszoba egyik helyiségét kegyeleti szobaként bocsátottuk rendelkezésre.  Az ikrek az újszülött osztályon vannak, egészségesek, ellátásukhoz, annak megszervezéséhez a Debreceni Egyetem klinikája minden lehetséges segítséget megad. Az eset a klinika dolgozóit is mélyen megrendítette."

Fábián Tamás és a hármasikrek megsegítésére az alapítvány számlájára utalhat bárki!

OTP Bank.
Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány.
Nagyon fontos, hogy közleménybe írják be:”HÁRMASIKREKNEK!”

A számlára beérkezett összeg 100%-át az apuka kapja! Számlaszám a fotón.

Ha nem anyagi támogatást tud adni valaki, akkor csomagokat a következő címre várják:
Monoszi Nóra
Hajdúszoboszló
Rezeda u 21
4200

HAJDÚSZOBOSZLÓI leadópontok:
- a fenti címen
-az Isonzó utcai dohányboltban
-a Car-csi autoalkatrész boltban a Csontos utcán
-Szín-vonal festékboltban Csanádi téren

A hajdúszoboszlói önkormányzat a Facebook-on azt közölte, hogy azonnal anyagi segítséget biztosít a család számára, valamint vállalja a temetéssel kapcsolatos intézkedések és költségek viselését, továbbá a városi szociális ellátó központ segítségével állandó gyermekgondozói segítő biztosítását. A hármas ikrek felneveléséhez szükséges folyamatos szociális és nevelési támogatással kapcsolatos intézkedések kidolgozására pedig a Polgármesteri Hivatal Szociális Iroda szervezésében kívánnak további segítséget nyújtani az egyedül maradt édesapa számára.


A rovat legfrissebb cikkjei

Ilyen is van: könnyebb felmenni a tetőre, mint lejönni
Súlyos baleset történt: életveszélyben egy 24 éves nő
Július 1-jétől megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását
Nagy a baj Monostorpályiban, tűz ütött ki egy házban
Fiatal tűzoltók kezdik meg szolgálatukat Püspökladányban

Hozzászólások