°C
TIME DATE
Ma Ervin nap van.

2017-06-26 13:30:21 / Szerző: HajduPress

Torkos Hétvége a Corner Kebab Bárban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Új, üde színfolttal gazdagodott nemrégiben Debrecen gasztronómiai kínálata, ekkor nyílt ugyanis a Corner Kebab Bár a cívisváros szívében, a Széchenyi utca és a Hal köz sarkán. Péntektől Torkos Hétvége kezdődik a Cornerben, 30 százalékos engedménnyel.
 

A Corner Kebab a borjú-, illetve csirkehúsból készült kebabok óriási választékával igyekszik elnyerni a debreceniek bizalmát, az átlagnál szélesebb a hamburgerek kínálata is, emellett tésztaféléket is megkóstolhatnak a betérő vendégek. Az exkluzív, belvárosi Cornerben egyedi hamburgerzsömlékkel, helyben sütött pitával kínálják a finomságokat, a hasukat kényeztetők kifejezetten nagy vendégtérben fogyaszthatják el étküket.

A Corner Kebab Bár sikeres nyitási akcióval kedveskedett a vendégeknek, június 30-tól pedig Torkos Hétvégét rendez, minden ételre 30 százalék engedmény érvényes, emellett kedvezménykártyákat is osztanak. Érdemes tehát betérni: idő lesz bőven megkóstolni az ételeket, hiszen pénteken és szombaton délelőtt 10.30-tól egészen hajnali 4 óráig nyitva áll a Corner, amely hétfőtől csütörtökig 10.30 és 22.30 óra között tart nyitva.

(x)

A rovat legfrissebb cikkjei

Finom: ismét jönnek a Debreceni Pulykanapok
Ez új: nagyobb pazarlást eredményez a jobb étrend
Ínycsiklandó fotógaléria: Mangalica Fesztivál van Debrecenben
Mangalica fesztivál lesz Debrecen főterén a hétvégén
Nem akármilyen borok mérettettek meg a Hortobágyon

Hozzászólások