TIME DATE
Ma Hugó nap van.

2020-03-12 06:07:29 / Szerző: HajduPress

Tom Hanks és felesége is elkapta a koronavírust

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek - ezt maga Hanks közölte szerdán este az Instagramon.

    "Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről-időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak" - írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

    A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. "Nem egynapos program lesz" - tudatta.
    Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.
    Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

Várva várt filmek
Párizsi Opera a kanapéról?
Filmes élmények az Apolló Mozival a járvány idején is
Digitalizáld a régi családi fényképeket
Koronavírus - Bővülő virtuális kiállítások, kulturális programok Debrecenben

Hozzászólások