TIME DATE
Ma Konstantin nap van.

2019-05-10 05:58:00 / Szerző: HajduPress

Teljes útzár az M3-ason, halál a 4-esen

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Baleset miatt a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek az M3-as autópályán Hatvan közelében. A 4-esen tragédia történt.

    A police.hu közölte, hogy az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 52-es kilométerében - Hatvan közelében - pénteken 4 óra 15 perc körül három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.  
    Kerülni a 21-es, illetve a 3-as számú főút irányába tudnak az arra közlekedők.
 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. május 10-én 4 óra 9 perckor a 4-es számú főút 68-as kilométerszelvényében, Cegléd térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy külföldi rendszámú kisbusz haladása közben egy vele szemből érkező nyergesvontatónak ütközött. A kisbuszban egy ember életét vesztette. A roncsba szorult emberek kimentése megkezdődött. A főút forgalmát Cegléd belterületére és a 40-es számú főútra tereli a rendőrség.

Ugyancsak a 4-es számú főúton, a 86-os kilométerszelvényben egy felborult kamion akadályozza a forgalmat. Az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök, a forgalom a 40-es számú főúton halad.


A rovat legfrissebb cikkjei

Jaj nektek, pesti patkányok!
Elhunyt a volt magyar miniszter
Halálra gázolt egy embert a Hajdú Intercity
A birka, a csaj, az öreg, a fotó és a lopás
EP-választás: egy hét múlva lesz a voksolás

Hozzászólások