TIME DATE
Ma Emma nap van.

2019-02-15 12:08:29 / Szerző: HajduPress

Tavasszal is Szenior Egyetem

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Drónok a hétköznapokban, mesterséges intelligencia, gyógyszerfejlesztés, klíma és történelem – a következő hónapokban is érdekes témákkal várja a tudomány legfrissebb eredményei iránt érdeklődőket a Debreceni Egyetem ingyenes előadás-sorozata. 

Szívesen bővítené tudását a tudomány, a technika, a művészetek, vagy a történelem mai eredményeivel, de nem szeretne újabb végzettséget szerezni? A Szenior Egyetem mindezt ingyen elérhetővé teszi!

Az előadás-sorozaton szakterületük legavatottabb képviselői ismertetik a legfrissebb tudományos eredményeket egy-egy aktuális témában. A 2017 őszén indult program eddig minden félévben nagy sikert aratott, az első tanév végén több száz hallgató kapott tanúsítványt.

A kurzus ebben a szemeszterben újra hat előadással várja az érdeklődőket. A Debreceni Egyetem professzorai, oktatói és vendégelőadói ezúttal technológiai, történelmi, illetve orvostudományi újdonságokkal készülnek. A tavaszi kurzust Szabó Gergely, a DE TTK Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszékének adjunktusa nyitja Drónok a hétköznapokban – korunk játéka vagy nélkülözhetetlen munkaeszköz? című előadásával 2019. február 22-én, pénteken 16 órától a DE Élettudományi épületének F015-F016 termében. A további program ide kattintva érhető el.

A Szenior Egyetem ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni személyesen, postai úton vagy elektronikus formában egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet, amely ide kattintva letölthető.

Sajtóiroda-TB


A rovat legfrissebb cikkjei

Remekeltek a debreceniek az OTDK-n
Helyettes államtitkár Debrecenben: az agrárium kulcsa az ifjúság kezében van
Jótékonysági futásra hív a DEAC
Ez segíthet! Egyedülálló egészségügyi app Debrecenben
Food Day – több, mint gasztrofeszt

Hozzászólások