TIME DATE
Ma Arnold és Levente nap van.

2019-06-07 16:39:00 / Szerző: HajduPress

Tábort szervez a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Ingyenes, napközis, pályaorientációs nyári tábort szervez a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 7. osztályos diákok számára június 17 és 26 között.


Ismét várja a pályaválasztás előtt álló tanulókat a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes pályaorientációs nyári tábora. A tábor napközis jellegű, a Kamara meleg étkezést és buszos utaztatást biztosít a diákoknak. Egy tanuló több programnapra is regisztrálható, időbeli korlát nélkül. A tanulók megismerhetik a gépészet, a vendéglátás, a gyártóüzemek és elektronika, a technikusi szakterületek, a kreatív szakmák, az egészségügy és a szociális gondozás világát: az üzem- és tanműhely látogatások során a fiatalok személyes tapasztalatokat szerezhetnek az adott tevékenységről, kipróbálhatnak egyes munkafolyamatokat.

Jelentkezési határidő: 2019.06.14. péntek.

A 2019. évi nyári tábor időszaka: 2019. 06. 17 - 26.

A programon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

Az egyes napokon a résztvevők létszáma 25 főre korlátozódik, kivéve az önismereti foglalkozásokat, ahol 15 fő/nap a limit. Egy tanuló több programnapra is regisztrálható, időbeli korlát nélkül.A részvételi helyek feltöltése érkezési sorrendben történik. A szabad kapacitás függvényében csoportok jelentkezését is szívesen várják, ekkor az utaztatást ennek megfelelően szervezik.

A nyári táborra való jelentkezésnél kamarai tagoknak, vagy kamarai tag vállalkozás alkalmazottainak 7. osztályos gyermekei és unokái elsőbbséget élveznek. A jelentkezési határidő után érkező regisztrációkat csak a szabad férőhelyek arányában tudják befogadni. A teljes létszámmal feltöltött napokra csak lemondás esetén tudnak újabb jelentkezőket fogadni, melyről a várakozókat értesítik.

Bővebb információ a táborról a mellékelt programban és az alábbi linkre kattintva, a cikkben olvasható. 

http://hbkik.hu/hu/szakkepzes-mesterkepzes/cikkek/kezedben-a-jovod-palyaorientacios-nyari-tabor-a-kamaraban-109703


A rovat legfrissebb cikkjei

Több ezer hektár legelőt ad bérbe a Hortobágyi Nemzeti Park
Nagy balhé tört ki Kokadon
90 milliós útdíjcsalást derített fel a NAV
Balesettel zárult a vasárnap
Viharzóna: jelentős késések a vonatközlekedésben

Hozzászólások