TIME DATE
Ma Rafael nap van.

2018-10-26 12:07:57 / Szerző: HajduPress

Színpadi sikerdarabok jönnek Debrecenbe

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Debrecenben is láthatják majd az idén 35 éves, mára klasszikussá érett István, a király című rockopera ünnepi koncertváltozatát és a külföldön már nagy sikerrel futó Apáca show című musicalt a Főnix Csarnokban. A debreceni előadások alkalmából a műveket a Zikkurat Színpadi Ügynökség producere Rosta Mária, valamint mindkét előadás főszereplője, Feke Pál mutatta be a Csapó utcai bevásárlóközpontban.


A Főnix Csarnok színpadán is látható lesz hamarosan az idén 35 éves, örök klasszikus darab, az István, a király című rockopera ünnepi koncertváltozata, valamint a Broadway-n és a Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó Apáca show című musical. A Zikkurat Színpadi Ügynökség állítja közönség elé az aktuális sikerdarabjait Debrecenben. Rosta Mária producer szerdán sajtótájékoztatón beszélt a darabokról a Csapó utcai bevásárlóközpontban.

Az István a királyt a 35. évfordulóján eddig nem látott koncertváltozatban, különleges látványvilággal láthatja majd a közönség többek között 120 művésszel és negyvenfős szimfonikus zenekarral a színpadon. Az Apáca show című diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalt a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette. Mindkét előadás főszereplőjeként, Feke Pál játszik majd István, a királyként és egy ügyetlen rendőrként is a színpadon.

Az István, a király rockopera november 18-án, az Apáca show musical pedig  december 8-án látható a Főnix Csarnokban.

Fotók: Szilágyi Zoltán


A rovat legfrissebb cikkjei

TANKCSAPDA – LILIPUT HOLLYWOOD
Hatalmas buli lesz Balmazújvároson
Eurovíziós Dalfesztivál - Hollandia győzött
Bejelentette észak-amerikai turnéja új időpontjait a Rolling Stones
Debrecenből simán elrepülhet az Eurovízióra

Hozzászólások