TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-08-12 10:28:49 / Szerző: HajduPress

Szétzúzta a falat is egy opeles Debrecenben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

Az egyenruhások még 2019. április 3-án 1 óra körül Debrecenben, a Petőfi téren észrevettek egy egyirányú utcában megforduló autót. A rendőrök az Opel után mentek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel. A rendőri jelzésre a járművezető gázt adott és megpróbált elmenekülni a járőrök elől. A menekülő autó nem sokkal később defektet kapott, de a 20 éves sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és egy épület falának ütközött. A rendőrök elfogták a rudabányai lakost és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott.

Az egyenruhások előállították a férfit, akivel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytatott eljárást.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket mostanra elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Medveállatka a debreceni Nagyerdőben: fotó
Újabb bizonyíték: a STOP-tábla nem dísznek van
Folytatódik a debreceni Hódos felújítása
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására
Ingyen kaphat próbatermet a Tankcsapda az önkormányzattól

Hozzászólások