TIME DATE
Ma Gerzson nap van.

2018-02-13 15:41:53 / Szerző: HajduPress

Szép sztori: kővel dobálták meg a jegyvizsgálót Debrecenben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Vádemelési javaslattal fejezték be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a debreceni rendőrök.
 

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást R. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. június 28-án 6 óra körül a Püspökladány felől Záhony irányába közlekedő vonaton utazott, amikor Debrecenben, a Csapókerti vasútállomásnál a jegyvizsgáló elkérte tőle a menetjegyet. R. József nem rendelkezett érvényes menetjeggyel, ezért vitatkozni kezdett a sértettel, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról. Az agresszív férfi leszállt a járműről, közben folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd az állomás peronja mellett lévő köveket felmarkolta és azokkal megdobta az ellenőrt és a vonatot. A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozóknak a 26 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.

(police.hu)

A fotó illusztráció.


A rovat legfrissebb cikkjei

Jönnek a francia cégek is? Debrecenbe látogatott a nagykövet
Tavaszi nagytakarítás Debrecenben, íme az időpontok
Öröm, boldogság: javult a levegő minősége Debrecenben
Összeült a Debreceni Oktatási Tanács
Elfogadták Debrecen idei költségvetését

Hozzászólások