°C
TIME DATE
Ma Emília nap van.

2016-02-02 10:45:29 / Szerző: HajduPress

Szavazzon! Gyönyörű lányok várják a támogatást

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Javában zajlik a Fórum Debrecen Topmodell 2016 versenye. Idén ötödik alkalommal hirdették meg ezt a színvonalas versenyt: keresik a legújabb Fórum Üdvöskét, aki egy éven keresztül nevét és arcát adja a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont minden rendezvényéhez, emellett modellszerződést nyer a Fórum rendezvényszervezés csapata által, amellyel temérdek divatbemutató oszlopos tagja lesz. A 2016-os Debreceni Virágkarnevál forgatagában hercegnőként ragyoghat a Fórum Debrecen virágkocsiján és még sorolhatnánk.
 
A közel 200 jelentkező közül a legszebbnek ítélt 30 lánnyal a zsűri találkozott január 26-án, akikből 10-en jutottak be a döntőbe. A kiválasztott lányokkal kisfilmek készültek, amelyeket az Alföld Televízióban és a Hajdupress hírportálon láthatnak az érdeklődők.

A majdnem egy hónapos felkészítő rendezvénysorozat alatt a bűvös 10-re rengeteg program vár, hiszen ellátogatnak majd a Fórum különböző üzleteibe, edzéseken vesznek részt, megismerhetik 2016 legújabb trendjeit. Stílustanácsadáson vehetnek részt Szűcs-Tarcsa Anita stylist szárnyai alatt, emellett sminkelési, hajápolási segítségeket és tippeket is kapnak majd a szakemberektől.

A rendezvény megkoronázásaként, február 19-én (pénteken) 17 órától, nagyszabású gála keretein belül választják ki a Fórum Topmodell 2016 cím nyertesét
. Az eseményre rengeteg meglepetéssel készülnek a szervezők: többek között értékes különdíjat kap az a hölgy, aki a hajdupress-hu olvasói a legszebbnek találnak. Szavazzon a címoldalon Facebook-bejelentkezéssel, támogassa kedvencét!

TOP 10,  BEMUTATKOZÁS:
  1. Cselei Amanda (19 éves)

Debrecenben tanul kisgyermekgondozónak- és nevelőnek egy Okj-s tanfolyamon, a jövőben pedig az óvodapedagógiát szeretné megcélozni. Hobbija a színészkedés, egy színtársulatnak is tagja. Ha marad szabadideje, azt olvasással, sorozatnézéssel tölti.

  1. Csura Eszter (22 éves)

Jelenleg a Debreceni Egyetem Igazgatásszervező szakán tanul. A jövőben szeretne ezen a területen elhelyezkedni. Szabadidejét legszívesebben a családjával és a barátaival tölti. Nagyon szereti az állatokat, ezért, ha teheti, a közös programokra magával viszi kedvenceit is. Fontosnak tarja a sportolást, igyekszik minél gyakrabban időt szakítani a testmozgásra. A következő hetekben arra törekszik, hogy a lehető legjobban teljesítsen mind a versenyt, mind pedig a tanulmányait illetően.

  1. Győrfi Ágnes (16 éves)

Az Ady Endre Gimnázium hatosztályos tagozatára jár. Harmadik éve versenyszerűen aerobikozik, de már előtte is sportolt. Kipróbálta az úszást és az atlétikát is. A zene fontos része az életének, énekel és gitározik. Korábban zeneiskolában hegedült. A jövőben is szeretne énekléssel foglalkozni. A gimnázium elvégzése után egyetemre fog felvételizni.

  1. Győrfy Alexandra Vivien (17 éves)

Jelenleg a Dienes László Gimnáziumban tanul, angol kéttanítási nyelvű osztályban. Fontos számára a sport, ha teheti, edzőterembe jár, illetve éveken át lovagolt. A tavalyi évet sikeresen zárta, hisz angol középfokú nyelvvizsgát szerzett. A jövőben szeretné kamatoztatni az angol nyelvtudását, valamint a modellkedéssel is komolyabban kíván foglalkozni.

  1. Katona Cintia (24 éves)

Most januárban szerezte meg a diplomáját a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar Egészségfejlesztő mesterszakán. Jelenleg egy népegészségügyre fókuszáló programban dolgozik. Szeretné folytatni a tanulmányait: az Egészségpszichológia mesterképzését fogja megcélozni. Szabadidejét legszívesebben a családjával és a barátaival tölti, ezen kívül nagyon szeret olvasni és utazgatni. A sport fontos része az életének, rendszeresen jár edzőterembe. Célja az, hogy a verseny folyamán helyt álljon, és mindenből a maximumot hozza ki.

  1. Majorik Alexandra (21 éves)

A debreceni Brassai Sámuel Gimnáziumban tanul, szállítmányozási ügyintéző szakon végzős. A vizsga után szeretne elhelyezkedni a szakmájában, akár Magyarországon, akár külföldön. Szabadidejét a barátjával, a barátja családjával és a saját családjával tölti. Szülei évek óta külföldön élnek. Szeret moziba járni és sportolni. A jövőben boldog családot szeretne, gyerekekkel. Gyerekkori álma, hogy modellkedhessen. Már kétszer vett részt fotózáson, ahol nagyon jól érezte magát.

  1. Nánási Nikolett (18 éves)

Gyerekkori álma, hogy létrehozhasson valami egyedülállót, valami felejthetetlent a szépségiparban és a modellszakmában. Hiszi, hogy a szépség a természetből fakad. Nagy vágya minél több nyelvet elsajátítani, hogy ezáltal különböző kultúrákat ismerhessen meg, és Magyarország értékeit hirdethesse világszerte. Jelenleg gimnáziumi tanuló, további tanulmányait az orvosi karon képzeli el. Táncot oktat piciknek, és futással szokott feltöltődni, ugyanis mindig késésben van.

  1. Nmekini Agata Blessing (22 éves)

Blessing félig magyar, félig pedig nigériai a származású. Jelenleg a Gál Ferenc Főiskola hallgatója óvodapedagógia szakon. Nagy vágya, hogy a későbbiekben magánóvodát alapítson. A média világa is érdekli, szívesen lenne műsorvezető. A tanulás mellett szabadidejében divatbemutatókra és fotózásokra jár, nagyon érdekli a modellkedés világa. Óriási élmény volt számára, hogy tavaly nyáron a Miss World Hungary 2015 szépségversenyen bekerült a top 16 lány közé, a döntőbe. A verseny alatt sok dolgot tanult.

  1. Sárkány Fanni (21 éves)

Fanni angol-média szakos hallgató. Idén diplomázik, tanulmányait pedig a nemzetközi tanulmányok mesterszakán szeretné folytatni. Angolul és spanyolul is felsőfokon beszél. Hét éve versenyszerűen atletizál, válogatott, illetve országos bajnok is volt 400 méteres síkfutásban. Egy Európa-bajnokságra is kijutott, ami örök élmény a számára. A másik szenvedélye a zene. Hat évig énekelt egy bandában, amellyel különböző fesztiválokon, többek között a Campuson és az EFOTT-on is fellépett. Sőt, lemezük is jelent meg. Az együttes feloszlott, de szeretné tovább folytatni az éneklést, akár szólókarrierbe is kezdene. Szívesen rajzol vagy olvas. Kezdő modellként jelentkezett a versenyre, úgy érzi, már a 10-be jutással is nyert.

  1. Tóth Panni (16 éves)

A Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskolába jár, vendéglátás-turizmus szakra. Tíz évig mazsorettezett, ez alatt az idő alatt nagyon sokat utazott. Célja, hogy minél több országba eljusson, de legfőképp arra vágyik, hogy még egyszer lássa New York-ot. Pár évvel ezelőtt felejthetetlen két hetet tölthetett ott egy cserediák-program keretében. Sokat önállósodott, amíg távol volt a családjától, így most már bátrabban néz szembe az új kihívásokkal is. Szabadidejében sportol, olvas, és a húgaira szán sok időt. Az élet minden területén maximalistának vallja magát, ezen a versenyen is szeretné magából a legjobbat kihozni.


A rovat legfrissebb cikkjei

Kitört a kávéőrület Debrecenben!
Vb-láz a Fórumban is, értékes kiállítás is nyílt
Fergeteges sulizárás van a Fórumban
Sulizáró programok a Fórumban: remek lesz
Fotógaléria: fergeteges mutatványok, varázslat a Fórumban

Hozzászólások

Kapcsolódó videó