TIME DATE
Ma Albert és Lipót nap van.

2019-10-22 10:09:51 / Szerző: HajduPress

Súlyos baleset történt: két sofőrt is keresnek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A berettyóújfalui rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. október 18-án 7 óra 30 perc körül történt a 4808-as számú úton.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett Daewoo Lacetti típusú személygépkocsival közlekedett a 4808-as számú úton, Hosszúpályi felől Debrecen irányába. Haladása során az út 9. kilométerszelvényében járművével eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az útpadkára, majd visszasodródott az úttestre, ahol áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy ott közlekedő Opel Astra típusú személygépkocsival.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérik a rendőrök, hogy jelentkezzen annak a fehér személygépkocsinak a vezetője, aki a balesetben részes, Daewoo gépkocsi előtt haladt, és a baleset után megállt segítséget nyújtani, illetve várják annak a piros személyautót vezető személynek is a jelentkezését, aki Debrecen felől Hosszúpályi irányába haladt, és a baleset után szintén megállt, azonban a rendőrök kiérkezése előtt a másik gépkocsi sofőrjével együtt elhagyta a helyszínt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon (Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19 szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-54/402-024-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli!


A rovat legfrissebb cikkjei

Piásan a volán mögött: íme az eredmény
Debreceni drogbalhé: befejezték az ügy vizsgálatát
Súlyos balesetekkel indult a hét
Ideje elgondolkodni: 3 nap, 4 halálos áldozat a megyében
Ketten meghaltak Biharkeresztesnél

Hozzászólások