TIME DATE
Ma Ipoly nap van.

2020-07-30 07:06:53 / Szerző: HajduPress

Strandidővel indít az augusztus

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Szinte felhőtlen, igazi nyári időben lesz részünk a hét hátralévő részében. Kánikulával zárul a július, és augusztus első napjai is meleg, napos időt tartogatnak számunkra.

A legmelegebb csütörtökön és pénteken várható, ezeken a napokon a maximum értékek 29-34 fok között alakulnak. Péntek délután egy gyenge hidegfront vonul át az országon, így hétvégén alig pár fokkal ugyan, de alacsonyabb csúcsértékeket, 26-33 fokot mérhetünk.
Az időjárás remek alkalmat biztosít, hogy szabadidőnket a vízparton tölthessük. A Balaton és a Velencei-tó jelenleg egyaránt 26 fokos. Napközben azonban az UV-sugárzás extrém erős tartományban alakulhat, ezért bőrünk védelmére fokozott figyelmet érdemes fordítani.

Alapvetően a napsütésé lesz a főszerep, de a megnövekvő gomolyfelhőkből pénteken a déli, vasárnap a nyugati határnál rövid időre jelentéktelen záporok alakulhatnak ki. A pénteki hidegfront nyomán helyenként északon, majd szombaton a Tiszántúlon is élénk széllökések fordulhatnak elő, máshol gyenge, mérsékelt marad a légmozgás.

Forrás: időkép.hu


A rovat legfrissebb cikkjei

Rászoruló iskolásoknak gyűjt pénzt az Ökumenikus Segélyszervezet
Rendőrség: nyáron van a legtöbb közúti baleset
Halálos baleset történt az 54-es úton Bócsánál
Új látogató- és oktatóközpontot adtak át Mátrafüreden
Több mint 15 millió forint bírságot szabott ki a Nébih a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzésekor

Hozzászólások