°C
TIME DATE
Ma Endre és Elek nap van.

2017-12-06 11:58:13 / Szerző: HajduPress

Sport és üzlet: Bernáth Csabáék meséltek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Neves sportolók beszéltek a sport és az üzlet lehetőségeiről a már hagyományos DEVik Üzleti Innovációs Klub decemberi találkozóján a Böszörményi úti Campuson.

 

A pár éve elindult vállalkozásfejlesztő szak hallgatóinak kezdeményezésére indult el a Debreceni Egyetemisták Vállalkozásfejlesztői Innovatív közössége, melynek célja, hogy a hallgatók több gyakorlati tudásra tehessenek szert az üzleti életben elismert szakemberek tapasztalatai alapján. A klub egyfajta közösségi gócpontként is szolgál, hogy a vállalkozókedvű fiatalok maguk is könnyebben megtalálják a saját vállalkozásuk elindításához megfelelő partnert. A decemberi találkozón a sport és az üzleti élet kapcsolatáról beszélgethettek kötetlenül, már pályát váltott és aktív sportolóval egyaránt. Tisza Tibor labdarúgó, aki az idei szezonban a DVSC színeiben folytatta karrierjét, elmondta: előre gondolkodva a felkészülten várja sportolói pályafutását követő időszakot is.

Tisza Tibor mellett a volt DVSC-játékos, Bernáth Csaba is mesélt arról, pályafutását követően milyen lehetőségek nyíltak meg számára mint a Loki múzeum vezetése, vagy a város első romkocsmájának megnyitása, valamint a volt vízilabdázó Varga Tamástól is kérdezhettek a vendégek a sportolói múltját követő edzői sikereiről, az év utolsó üzleti innovációs találkozóján a Debreceni Egyetemen.

Fotók: Pénzes László


A rovat legfrissebb cikkjei

Elrajtolt a Campus Sportfesztivál
Nívós lapban publikáltak debreceni tudósok
Ha nyár, akkor Nyári Egyetem!
Gyász: elhunyt Fekete Ferenc
Valóra vált álom Debrecenben

Hozzászólások