°C
TIME DATE
Ma Ervin nap van.

2017-05-19 10:40:23 / Szerző: HajduPress

Sokaknak volt rossz nap a csütörtök

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Tűzesetek és két műszaki mentés is munkát adott a megye tűzoltóinak csütörtökön - közölte a Katasztrófavédelem.

Tegnap délelőtt egy harminc négyzetméteres vályogfalazatú lakóház egyik fala dőlt ki a debreceni Pósa utcában. A helyszínre kiérkezett debreceni hivatásos tűzoltók,  az épületet a szomszédos épületekkel együtt átvizsgálták. A területet lezárták, értesítették az áramszolgáltató szakembereit, valamint a födém megtámasztását elvégezték.  Az beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Személyi sérülés nem történt. A házban élő egy fő elhelyezése érdekében lakosságvédelmi intézkedésre került sor.

Felhalmozott bútorok, nyílászárók égtek egy ebesi tanya hátsó udvarán, közel húsz négyzetméteren. A lángok átterjedtek a közelben levő fasor aljnövényzetére is. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók helyszínre érkezésére a szomszédos ingatlanon dolgozók a lángokat eloltották, ezért a beavatkozó lánglovagok az utómunkálatokat kéziszerszámok segítségével végezték el. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ráfutásos baleset történt tegnap délután Sáránd és Derecske között a 47-es főút 15-ös kilométerszelvényénél. A baleset során hat személygépkocsi ütközött össze. A helyszínre riasztott debreceni tűzoltók az érintett gépjárműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. A beavatkozás félpályás útlezárás mellett zajlott. A balesetben 2 személy könnyebben egy pedig súlyosan sérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület és a benne levő személygépkocsi tegnap Tetétlenen a késő délutáni órákban. A helyszínre érkező Kabai önkéntes, valamint a püspökladányi hivatásos tűzoltók két „d” sugár valamint kézi szerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. Ezt követően a tetőt megbontva az ott található veszélyes darabokat is eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Debreceni HTP , Püspökladányi HTP , Hajdúszoboszló KVÖ


A rovat legfrissebb cikkjei

Oltottak, roncsot vágtak, és ünnepeltek megyénk tűzoltói
Lopott moci: nagy örömet okoztak a püspökladányi rendőrök
30 fok körüli meleg lesz a hosszú hétvégén
100 milliós csalás: lecsaptak a hajdú-bihari zsaruk +videó
Lezárt ügy: 80 éves nénit gázoltak el

Hozzászólások