TIME DATE
Ma Gerzson nap van.

2019-02-12 10:00:15 / Szerző: HajduPress

Sanyit leszállították a vonatról, elment betörni Ebesen

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy ebesi családi házba tört be.

A nyomozás adatai szerint M. Sándor vonattal akart Budapestre utazni, amikor egy kalauz leszállította Ebesen, mivel nem volt menetjegye. A férfi ekkor úgy gondolta, hogy miután megvette jegyét, nem száll vissza a vonatra, hanem lakásokba tör be. A gyanúsított egy lakóház teraszajtaját benyomta, a lakásban különböző műszaki cikkeket, iratokat és egyéb értéktárgyakat az ott talált táskába pakolt, majd a menetjegyét hátrahagyva elhagyta a helyszínt. Ez nem volt elég a férfinak, aki ezt követően egy másik ingatlanba is be akart menni. Leszakította az ablakon lévő szúnyoghálót, majd csavarhúzóval be akarta feszíteni az ablakot, ami betört. Az ott lakók ezt meghallottáķ, ekkor a férfi elmenekült a helyszínről.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és a helyi vasútállomáson igazoltatták a 47 éves tiszavasvári lakost, akinél megtalálták az ellopott tárgyakat. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Vele szemben a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


A rovat legfrissebb cikkjei

Olajos baleset, teljes útzár az M35-ösön
Fétékenység Tiszacsegén: fejszével zúzta be a szélvédőt
Ne így akarj őzhúst enni!
A tél visszatámad a hétvégén
!!! Akcióban Derecskén a TEK! +videó

Hozzászólások