°C
TIME DATE
Ma Erzsébet nap van.

2018-10-17 12:55:47 / Szerző: HajduPress

Robbanás történt egy iskolában, sok a halott és a sérült

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának egy szakiskolájában, az eddigi információk alapján tízen haltak meg, és mintegy ötvenen szenvedtek sérüléseket - jelentették ukrán és orosz hírforrások helyszíni beszámolók alapján.

    A robbanás oka egyelőre ismeretlen. Az első hírek szerint gázrobbanás történt az oktatási intézmény étkezdéjében, később már a RIA Novosztyi orosz hírügynökség a krími vészhelyzetekkel foglalkozó szolgálat képviselőjére hivatkozva azt jelentette, feltételezésük szerint pokolgép okozta a detonációt.
    Az UNIAN ukrán hírügynökség a kercs.fm helyi hírportálra hivatkozva azt írta, hogy a helyszínre több mentőautó is kiérkezett, de annyi a sérült, hogy nem tudják mindet elvinni, ezért a tömegközlekedés buszait is bevonták.
    A helyszínre kivonult a rendőrség és a katasztrófavédelem, valamint a gázszolgáltató vészhelyzet-elhárítással foglalkozó szakemberei is.

Ismeretlen eredetű robbanószerkezet lépett működésbe a Krím félszigeten lévő Kercs város technikumában - közölte szerdán az orosz Nemzeti Terrorelhárító Bizottság. A detonációnak az első hírek szerint tíz halottja és mintegy félszáz sebesültje van.

(MTI)


A rovat legfrissebb cikkjei

Centenáriumi megemlékezés és autonómiatüntetés Sepsiszentgyörgyön
Ellopott Picasso-képet találtak elásva
Kukába került a cseh államfő és a kormányfő megemlékező virágcsokra
Elrabolták Gruevszkit???
Meghalt egy magyar kamionsofőr egy Déva melletti balesetben

Hozzászólások