TIME DATE
Ma Julianna és Lilla nap van.

2019-05-06 13:53:36 / Szerző: HajduPress

Rendhagyó divatbemutatók az Ady Parkban - A 2. Debreceni Divatfesztivál programjai a MODEM-ben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A FFDD 2. (Fashion Festival Debrecen Divatfesztivál) a debreceni egyetemista kezdeményezésű divatfesztivál második kiadása, ahol három napon keresztül ünnepelik a divatot együtt mint művészeti és önkifejezési formát. Íme a program.

Indieland divatperformansz az Ady Park színpadán
2019. 05. 07. 18:00

Brit ezredfordulós divat Kelet-Magyarországon?

Izgalmas keveredés a szövetek között, de nem példátlan a régióban. Az Indieland évek óta építi debreceni közönségét, május 7-én pedig a 2. debreceni divatfesztivállal közös szervezésű, rövid divatperformanszra vár mindenkit az Ady-parkba. 

Használt ruhák találkoznak használt ruhákkal, kényelmes keveredik a kirívóval, színes a feketével, nagyvárosi a kisvárosival, mindez lüktető, a stílust és a brandünket megihlető zenei aláfestésre. Mindennapi divat nem mindennapi tálalásban! 

A belépés ingyenes.

Fórum Divatbemutató az Ady Park színpadán 
2019. 05. 07. 18:45

A Fashion Festival Debreceni Divatfesztivál második alkalmával idén először a régió legnagyobb áruháza, a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont is képviselteti majd magát. 

A Fórum immáron 8 éve a divat megtestesítője, hazai és nemzetközi világmárkák egyaránt megtalálhatóak az áruházban csak úgy, mint a Bershka, a Guess, a H&M, a Springfield, a Levi’s és még sok más üzlet.

A belépés ingyenes.

Tavaszi Design Vásár (MODEM)
2019. 05. 08. 10:00

Maminvent, Czakó Kerámia, Pinklady, Artkores és még sokan mások

A hangulatos eseményen ismét találkozhatsz hazai trendi tervezőkkel és dizájn alkotásaikkal! Frissen, üdén és tavaszi hangulatban várunk Téged is a MODEM kertben.

A belépés ingyenes.

Fashion Branding Strategies in the Era of Sustainability – Prof. Ujjwal K Chowdhury angol nyelvű előadása (MODEM, Multimédia-terem)
2019. 05. 08. 16:00

Mennyire érdekel a fenntarthatóság? Hallgassátok meg Prof. Ujjwal K Chowdhury a PEARL ACADEMY (Delhi) professzorának előadását Sustainable Fashion Brands (fenntartható divatmárkák) témában.

A professzor a Pearl Academy Média Intézetének dékánja. Az Amsterdam Film School és a WHO Media Adviser tanácsadója. Gyakorlott médiaszakember, a Times of India Daily, a Zee TV News és a Business India szerkesztője. Az integrált tanulás és a konvergens médiaoktatás elkötelezett híve. Kutatási területei a márkakommunikáció, a nemzeti és nemzetközi kapcsolatok, valamint az oktatásszervezés / oktatásmenedzsment.

A belépés ingyenes.

FFDD Party (MODEM)
2019. 05. 08. 19:00

Este bulival záródik a Debreceni Divatfesztivál háromnapos divat és design fókuszú rendezvénye a Dub Székházzal, DRJvel és DJNnel.

A belépés ingyenes.

A Fashion Festival Debrecen Divatfesztivál Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/423059661790093/

A rovat legfrissebb cikkjei

Valentin napra: párkapcsolati előadás
Olyan gagyi az idei tél, hogy nem épül meg Románia egyetlen jégszállodája
Remek gálával indul az év a Főnixben
Enceladus - íme a debreceni LED új klipje
Az Aerosmith 26 év után a Puskás Arénában tér vissza

Hozzászólások