TIME DATE
Ma Julianna és Lilla nap van.

2019-05-06 17:40:29 / Szerző: HajduPress

Rendhagyó divatbemutatók az Ady Parkban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A FFDD 2. (Fashion Festival Debrecen Divatfesztivál) a debreceni egyetemista kezdeményezésű divatfesztivál második kiadása, ahol három napon keresztül ünnepeljük a divatot együtt mint művészeti és önkifejezési formát.
 
 
Indieland divatperformansz az Ady Park színpadán
2019. 05. 07. 18:00

Brit ezredfordulós divat Kelet-Magyarországon?
 
Izgalmas keveredés a szövetek között, de nem példátlan a régióban. Az Indieland évek óta építi debreceni közönségét, május 7-én pedig a 2. debreceni divatfesztivállal közös szervezésű, rövid divatperformanszra vár mindenkit az Ady-parkba.
 
Használt ruhák találkoznak használt ruhákkal, kényelmes keveredik a kirívóval, színes a feketével, nagyvárosi a kisvárosival, mindez lüktető, a stílust és a brandünket megihlető zenei aláfestésre.
Mindennapi divat nem mindennapi tálalásban!
 
A belépés ingyenes.
 
Fórum Divatbemutató az Ady Park színpadán
2019. 05. 07. 18:45
A Fashion Festival Debreceni Divatfesztivál második alkalmával idén először a régió legnagyobb áruháza, a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont is képviselteti majd magát.
 
A Fórum immáron 8 éve a divat megtestesítője, hazai és nemzetközi világmárkák egyaránt megtalálhatóak az áruházban csak úgy, mint a Bershka, a Guess, a H&M, a Springfield, a Levi’s és még sok más üzlet.
 
A belépés ingyenes.
 
Tavaszi Design Vásár (MODEM)
2019. 05. 08. 10:00
 
Maminvent, Czakó Kerámia, Pinklady, Artkores és még sokan mások
 
A hangulatos eseményen ismét találkozhatsz hazai trendi tervezőkkel és dizájn alkotásaikkal! Frissen, üdén és tavaszi hangulatban várunk Téged is a MODEM kertben.
 
A belépés ingyenes.
 
Fashion Branding Strategies in the Era of Sustainability – Prof. Ujjwal  K Chowdhury angol nyelvű előadása (MODEM, Multimédia-terem)
2019. 05. 08. 16:00
 
Mennyire érdekel a fenntarthatóság? Hallgassátok meg Prof. Ujjwal K Chowdhury a PEARL ACADEMY (Delhi) professzorának előadását Sustainable Fashion Brands (fenntartható divatmárkák) témában. A professzor a Pearl Academy Média Intézetének dékánja. Az Amsterdam Film School és a WHO Media Adviser tanácsadója. Gyakorlott médiaszakember, a Times of India Daily, a Zee TV News és a Business
India szerkesztője. Az integrált tanulás és a konvergens médiaoktatás elkötelezett híve. Kutatási területei a márkakommunikáció, a nemzeti és nemzetközi kapcsolatok, valamint az oktatásszervezés /
oktatásmenedzsment.
 
A belépés ingyenes.
 
FFDD Party (MODEM)
2019. 05. 08. 19:00
 
Este bulival záródik a Debreceni Divatfesztivál háromnapos divat és design fókuszú rendezvénye a Dub Székházzal, DRJvel és DJNnel. A belépés ingyenes.
 
A Fashion Festival Debrecen Divatfesztivál Facebook-eseménye:
https://www.facebook.com/events/423059661790093/

A rovat legfrissebb cikkjei

Valentin napra: párkapcsolati előadás
Olyan gagyi az idei tél, hogy nem épül meg Románia egyetlen jégszállodája
Remek gálával indul az év a Főnixben
Enceladus - íme a debreceni LED új klipje
Az Aerosmith 26 év után a Puskás Arénában tér vissza

Hozzászólások