TIME DATE
Ma Eleonóra nap van.

2020-02-05 08:58:45 / Szerző: HajduPress

Rémtettek Tégláson: befejezték a vizsgálatot

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a két férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint két boltba és egy családi házba is betörtek Tégláson.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet, magánlaksértés bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak még 2018. december 31-én 2 óra körül betörtek egy téglási családi házba, ahol bántalmazták a sértettet, kezeit összekötözték és értékek átadására kényszerítették. A nő a fenyegetés hatására több százezer forint készpénzt adott át a férfiaknak, akik ezt követően elmenekültek a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, széleskörű adatgyűjtést végeztek, amely eredményeként még aznap azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. A nyomozók megállapították azt is, hogy a férfiak 2018. december 27-én két boltba is betörtek. Az egyenruhások a 29 éves olasz állampolgárt és 25 éves hajdúhadházi társát előállították a rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. január 3-án elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket most elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Súlyos baleset történt: életveszélyben egy 24 éves nő
Július 1-jétől megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását
Nagy a baj Monostorpályiban, tűz ütött ki egy házban
Fiatal tűzoltók kezdik meg szolgálatukat Püspökladányban
Újabb fásítási program indul Hajdú-Biharban

Hozzászólások