TIME DATE
Ma Tekla nap van.

2019-04-30 10:06:59 / Szerző: HajduPress

Remek programok lesznek a debreceni Kika majálison

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Debreceni Kika gasztro majálist rendeznek 2019. május 4-én és 5-én, május első hétvégéjén a Kika áruházban (KIKA DEBRECEN – 4031 Debrecen, Kishatár u. 32.). Az áruház szombaton 10.00 – 20.00-ig, vasárnap pedig 10.00 - 19.00-ig a szokásos nyitvatartási időben várja az érdeklődőket. Kapcsolódjon ki az egész család!

Szombaton és vasárnap terítéken a főzés és a konyha, és ezzel együtt az egészséges étkezés és fitt életmód. Ingyenes étrend tanácsadás, hogy a fogyókúra jól sikerüljön, edzői tippek a karcsú és egészséges alakért.

Egész nap lakberendezési és életmód-tanácsadás, szombaton Wossala Rozina főz, vasárnap Kövér Sándor grillez.
A gyerekeket a debreceni Kika parkolóban kültéri ügyességi gyerekjátékokkal várják.

Az áruházban szuper anyák napi fotósarkot alakítanak ki azoknak, akik anyák napja alkalmából szívesen szelfiznének anyukájukkal.

Szombaton 10 órától 14 óráig a Best FM Debrecen rádió az áruházból élőben közvetít.
Lakberendezési tanácsadás Rácz Karolinával, a TV2 Falforgatók című műsorának állandó tanácsadójával, a Carol Art&Cafe kávézó tulajdonosával.
Akivel a fantázia átCarol! http://www.carolfantasy.hu/

Életmód tanácsadással vár minden kedves látogatót az áruházban szombaton 10 órától 17 óráig Jenéné Rácz Rebeka Személyi edző és csoportos fitness instruktor.

Szombaton 14 órától Wossala Rozina főz a debreceni kikában!
Wossala Rozina szakács és televíziós személyiség. 2016-tól a RTL Klub Konyhafőnök egyik zsűritagja, 2014-ben második helyezést ért el a műsorban.
Belső indíttatásból kezdett el főzni, majd ösztöndíjjal végzett Firenzében egy vendéglátóipari egyetemen, tanulás után pedig elindult világot látni és felfedezni. Élt és dolgozott Los Angelesben és Mexikóban, a Yukatán-félsziget tengerpartján is.
Egy idő után rájött arra, hogy európainak lenni kiváltság, visszajött Magyarországra, és egy nagy belvárosi étterem üzletvezetője lett. Azóta már sok étterem nyitása fűződik a nevéhez, ahol koncepciókat dolgozott ki és brandeket épített. Mára már az ikonikusnak számító Bestia társtulajdonosa és 2017-ben megnyitotta a Kishusom nevű helyét is, ami egy kolbászozó-lánc első zászlóshajója.
https://www.instagram.com/rozinawossala/ https://www.instagram.com/rozinawossala/

Vasárnap az áruház parkolójában állatsimogató. A Debreceni Kutyaház Állatotthon standjánál: Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület 2004 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy Debrecenben, Kelet-Magyarország legnagyobb városában és környékén az utcára kidobott, balesetes, sérült kóborló kutyák és macskák számára menedékhelyet biztosítson, az állatokat orvosi ellátásban részesítse, majd megfelelő gazdát találjon nekik.
Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú egyesület társszervezeteként 2008-ban alakult a Kutyaház Egyesület. Az Egyesület céljaként tűzte ki a Debrecenben és a régióban élő, utcára dobott, sérült, kóborló állatok megsegítését.
Jelentkezz örökbefogadónak az állatmenhely standjánál!
https://www.debrecenikutyahaz.hu/

10.00 és 17.00 között az áruházban életmód-tanácsadás Kecskés Melinda és Kecskés Zoltán táplálkozási szakértő és személyi edzővel.

14 órától 17 óráig vasárnap Kövér Sándor séf grillez. Kövér Sándor a Baromfiudvar gasztró szaktanácsadója, kétszeres mesterszakács, világbajnok ezüstérmes séf – ínyenc nyári finomságot készít sok kerti zöldséggel.

Korosztályi ajánlás: 3–99

A rovat legfrissebb cikkjei

Fotók: nagyon zamatos a Zamat Fesztivál
Ez igazán zamatos: újra itt a Zamat fesztivál
Összeáll Magyarország legnagyobb rockzenekara
Kovács Patrícia és Janklovics Péter is az új Tankcsapda klipben
Mitől családbarát egy szállás? - Bababarát programok, gyerekanimáció Noszvajon

Hozzászólások