TIME DATE
Ma Natália nap van.

2018-12-05 12:20:49 / Szerző: HajduPress

Remek koncertet rendeznek a Nagytemplomban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
December 10-én, hétfőn 19 órától a méltán népszerű Kökény Attila lép fel a Nagytemplomban, adventi hangulatban, többek között karácsonyi dalokkal.

Kökény Attila a Megasztár tehetségkutató 5. szériájában mutatta meg az egész országnak rendkívüli tehetségét, mely meg is hozta a várva-várt áttörést. 2010 Férfi hangja! Hála zene iránti alázatának és kisfiainak, akik akkoriban a tehetségkutatóra benevezték. A Nagy Duett Győztese. A Sztárban Sztár döntőse. Többszörös platinalemezes énekes, dalszerző. 

2011 májusában megjelent első önálló albuma, amely szempillantás alatt aranylemez lett. A lemez igazi különlegessége a világhírű operaénekessel, Miklósa Erikával előadott duett, amellyel Attila egyik nagy álma vált valóra. Sikere azóta is töretlen. Részt vett az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatóján, három szólólemezzel büszkélkedhet és 2015 decemberében kisfiával, Kökény Lalikával valamint Singh Vikivel és Veres Mónika Nikával adott ki szívet melengető ünnepi lemezt a sokak által Máté Péter utódjaként tisztelt énekes.

2016 decemberében több ezer néző előtt adott nagy sikerű koncertet a Syma Központban a Budapest Symphony Orchestrával együttműködve, tavaly Utazom című dala is nagy sikert aratott.

A rovat legfrissebb cikkjei

Az Aerosmith 26 év után a Puskás Arénában tér vissza
Mikulás az Állatkertben!
Ünnepi koncertsorozat Debrecenben: nem érdemes kihagyni
Artisjus-díjat kapott a Vincze Béla, a Rocksuli alapítója
Benedek csillagközi utazásai

Hozzászólások