TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-02-10 10:21:08 / Szerző: HajduPress

Rablás az Egyetem sugárúton, elfogtak egy 20 évest

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 20 éves gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 9-én 17 óra 45 perckor arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúton lévő albérletéből egy ismerőse ellopta a pénzét. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök még aznap este elfogták a 20 éves helyi férfit, akit a Debreceni Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek.

A nyomozás adatai szerint a sértett és a gyanúsított a délutáni órákban együtt italoztak egy szórakozóhelyen, majd ezt követően közösen elmentek egy lakásba, ahol a 20 éves férfi elvette ismerőse pénzét. Mikor ezt a sértett észrevette dulakodni kezdtek, mely során a gyanúsított egy késsel megvágta a tulajdonát visszakövetelő férfit, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A 20 éves debreceni férfi ezután a pénzzel elmenekült a helyszínről.

B. Róberttel szemben – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.


A rovat legfrissebb cikkjei

Medveállatka a debreceni Nagyerdőben: fotó
Újabb bizonyíték: a STOP-tábla nem dísznek van
Folytatódik a debreceni Hódos felújítása
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására
Ingyen kaphat próbatermet a Tankcsapda az önkormányzattól

Hozzászólások