TIME DATE
Ma Gyöngyi nap van.

2019-07-17 12:34:23 / Szerző: HajduPress

Pénteken elstartol a Campus KID

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Campus Fesztiválhoz kapcsolódóan Debrecenben hagyománytermető szándékkal rendezik meg a Campus KID gyerekfesztivált, mely egyedülálló programsorozattal várja a gyerekeket és a családokat az ország egyetlen Vidámparkjában július 19-21. között.

A háromnapos rendezvényen a fiatalok a legnagyobb kedvenceikkel, a digitális és virtuális világ ifjú hazai influencereivel; a Youtube, a TikTok és a Fortnite legnépszerűbb szereplőivel testközelből is találkozhatnak. Az ilyenkor elmaradhatatlan zenei produkciókból sem lesz hiány, hiszen olyan ismert fellépők is részt vesznek a rendezvényen többek között, mint Gubás Gabi vagy Tompeti és Barátai.

A sztárfellépőkön kívül, rendkívül gazdag és színes programkavalkáddal készül a fesztivál a Nagyközönség számára. Ügyességi és virtus játékokkal feléled a klasszikus vurstli. Lesz kézműves udvar, lovagi bemutató, mesemondás, sőt cukorágyú is várja a legkisebbeket. Míg a nagyobbak a Science Gardenben játszva tanulhatnak a természet csodáiról és például vizilófogkrém készítés mellett akár a robotprogramozással is megismerkedhetnek. A gyerekek nyugalmáról és a felnőttek szórakozásáról az anya- és apamegörző gondoskodik. A számtalan izgalmas fesztiválprogram mellett természetesen a Vidámpark valamennyi játékgépe is rendelkezésre áll, hogy teljes legyen a fesztiválélmény.

A Campus KID július 19-21. között, 9:00-tól 19:00-ig várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó családokat. A rendezvényen való részvétel a Campus Fesztiválra megváltott napi vagy heti karszalaggal ingyenes, míg karszalag nélkül egységesen 2.500 Ft/ fő. Az év minden napján, így a Campus Fesztivál ideje alatt is nyitva tart az Állatkert. A Gyerekfesztivál ideje alatt az állatkerti látogatók 1900 Ft/ fő áron, kiegészítő karszalag megvásárlásával vehetnek részt a fesztivál programjain. 

Online jegyvásárlás: https://campus.jegy.hu/és további információk: http://bit.ly/CampusKid


A rovat legfrissebb cikkjei

Halloween Party a Debreceni Vidámparkban
System of A Down-koncert lesz Magyarországon
Ilyen volt a Will Smith-buli a Bazilikánál: fotók
Fotók: nagyon zamatos a Zamat Fesztivál
Ez igazán zamatos: újra itt a Zamat fesztivál

Hozzászólások