TIME DATE
Ma Bence nap van.

2017-12-14 11:39:45 / Szerző: HajduPress

Példás jótékonysági akció Debrecenben: fotók

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Ünnepi gálaesttel zárta csokigyűjtő kampányát a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és a Tündérkör Alapítvány. A Lovardában megrendezett eseményen az édességek átadása mellett a gyerekek újra találkozhattak a Mikulással.


A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület, a Tündérkör Alapítvány, a ColorPlay Egyesület, valamint a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért közös szervezésében valósult meg a „Csoki Gyűjtő Akció” Debrecenben.  Több mint ezer hátrányos helyzetű gyermek várta közösen énekelve a Mikulással az ünnepi műsort a jótékonysági bálon. A gálával a csokigyűjtő akcióját zárta az egyesület, aminek keretében közel egy tonna csokoládét gyűjtöttek. Így megyeszerte több ezer kisgyermek ünnepét édesítik meg. Az ünnepi műsorokat megelőzően, az utolsó tábla csokoládét, Porkoláb Gyöngyi a Kőr Dáma Egyesület elnöke helyezte el a gyűjtődobozban. Idén is sok cég, iskola, szervezet vett részt a gyűjtésben, az Alföld Televízió és a hajdupress.hu is. A városi Fidesz frakció évek óta támogatja a kezdeményezést.

A gálán mintegy ezer gyermek kapott ajándékot, de jóval több, a megyében élő hátrányos helyzetű gyerekhez, lakásotthonokhoz és nevelőszülős családoknak is eljuttatja adományait a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete. A csomagokban a csoki mellett könyvek, fogkefék és különböző játékok is helyet kaptak.

Fotók: Bakos Attila

A rovat legfrissebb cikkjei

Ezekben a debreceni városrészekben állítják ki a virágkocsikat
Ráadás is volt: virágkarneváli összefoglaló
Csokonai, felújítás: mégsem kell év közben költöznie a társulatnak
Rálőttek egy 18 évesre a Déli soron, késsel támadt a rendőrökre
Ez új lesz a Tankcsapdának

Hozzászólások