TIME DATE
Ma Gyöngyi nap van.

2019-06-13 13:35:11 / Szerző: HajduPress

Páratlan debreceni párosok az Alföld Tv-n

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

10 részes, új műsorsorozat indul június 19-én, szerdán 20 órakor Páratlan debreceni párosok címmel az Alföld Televízióban.

A műsorfolyam olyan ismert debrecenieket mutat be, akik együtt is élnek és együtt is dolgoznak: 9 házas- és 1 testvérpárt. Vannak köztük fiatalok és 40 éves házasok is, szóba kerülnek a párkapcsolati, a munkaügyi és az érzelmi szempontok egyaránt.

Debreceni házaspárok kerülnek tehát reflektorfénybe: őszinte, meghitt beszélgetések, párokkal, akik nemcsak a magánéletben de a munkájukban, hivatásukban is egy útra léptek. Párok, akik őszintén mesélik el megismerkedésük történetét, és azt hogyan tudnak a magánélet mellett a munkában is egy sikeres párt alkotni. A párkapcsolat erősíti a közös munkát, vagy éppen a közös munka erősíti a házasságot, többek között erről is kérdezi őket Tóth Edina, a műsor ötletgazdája, a debreceni Devidion Rendezvényszervzés koordinátora.



"Vállalkozásfejlesztéssel foglalkoztam, vállalkozókkal egy nemzetközi üzletfejlesztési programban, melyben sikeres vállalkozók történeteit publikáltuk, programokat, utakat, találkozókat, rendezvényeket szerveztünk, mindezeket azért, hogy segítsük, támogassuk a vállakozókat a sikereikben. A Devidion üzleti találkozók szervezése mellett előadói esteket is szervez, ahol közszerepelőket kérdezek motivációról, önmegvalósításról, sikerről, életvezetésről. Munkám során e két dolog összekapcsolásából, született meg bennem a gondolat, az ötlet. Vállakozók, akik házaspárok egyben, hogyan tudnak együtt dolgozni, hogyan működhet egy vállalkozás úgy, hogy házaspárok csinálják, Erről is kérdeztem 9 debreceni házaspárt és egy testvérpárt, akik ismertek, meghatározók egy-egy területen Debrecenben, és természetesen egyediek, mert mindenki különleges valamiben, ezért Páratlan Debreceni Párosok ők" - monda az előzményekről Tóth Edina, a produkció háziasszonya.

Szeretettel ajánljuk a műsort, házaspárok és egy testvérpár őszinte történetét, akik több vállalkozási területről érkeznek, úgy mint vendéglátás, sport, gyógyítás, kézművesség, zene, tánc, média, lakberendezés.

A beszélgetésekben lesz sok érzelem, megható történet, sok üzenet, mondanivaló az élet különböző területére vonatkozóan. Köszönet jár a pároknak, hogy megismerhetjük őket közelebbről, hogy vállalták a szereplést, hogy történeteikkel motivációt, kitartásra ösztönzést adnak másoknak, mind a magánéletben, mind a vállalkozói sikerek elérésében.


A rovat legfrissebb cikkjei

Kommunikációs kommunikáció: ismét itt egy páratlan debreceni páros
Karatéból szerelem: ismét itt egy páratlan debreceni páros
Bettiék a Desperadóból: újra egy páratlan debreceni páros
Újra jön egy Páratlan Debreceni Páros az Alföld Tv-n
Alföld Tv? Kik azok? Mi vagyunk!

Hozzászólások