TIME DATE
Ma Gál nap van.

2018-09-03 15:30:32 / Szerző: HajduPress

Őszi felfrissülés az Alföld Televízióban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Szeptember 1-je nemcsak az iskolások számára tartogat sok-sok újdonságot, színesen és frissen indul az ősz az Alföld Televízió számára is. Számos új tartalommal és a már régóta futó értékes műsorok megtartásával, megújításával, fiatalos lendülettel, és némiképp új humánerőforrás-stratégiával vágnak neki a folytatásnak.
 
 
A változások okait, célját és hátterét elsőként Török-Papp Csilla az Alföld Televízió média divízió vezetője osztotta meg a hajdupress.hu-val.
 
„Az Alföld Televízió jóval több mint egy tévé. Magában foglalja a HajduPress-t, valamint egy rendezvényszervező ágazatot is, amelynek már számos kiállítást, programot köszönhetünk. Kis létszámmal, de nagyon jó csapatban, hatékonyan dolgozunk együtt. Ilyen alacsony létszám esetén gyakran sérülhetnek bizonyos területek. Úgy ítéltem meg, hogy a három ágazatunkból kettő nem megfelelő hatékonysággal működött. Annak érdekében, hogy az általunk kitűzött célokhoz minél közelebb kerüljünk, bizonyos változásokat eszközöltem a humánerőforrás-rendszerünk stratégiájában. Szeptember 1-je óta a televízió főszerkesztői feladatait is ellátó Tóth Csaba Zsolt kizárólag a hajdupress.hu-t vezeti majd, így 100%-ban erre a feladatra tudja maximalizálni az erőforrásait. Mivel nagy hangsúlyt fektetek a jól dolgozó, fiatal munkatársak karrierépítésére, támogatására, ezért a televízió főszerkesztői feladataival Szőgyényi Adriennt bíztam meg. Az elmúlt években mind szakmailag, mind emberileg rászolgált a bizalmunkra. Az a célunk, hogy az ágazatok egymást segítve, támogatva működjenek tovább, hiszen az érdekeink közösek. Mindhárom ágazatot sikerre kell vinni, a mostani változásokat ez indokolta.”
 
Szőgyényi Adrienn főszerkesztő a jövőbeni céljairól, terveiről számolt be portálunknak.
 
„Új főszerkesztőként nem felejthetem el, hogy egy komoly múlttal rendelkező televíziónak leszek a vezetője. A legfontosabb az a számomra, hogy megőrizzem azokat az értékeket, amelyeket az elődeim teremtettek, de emellett szeretnék új színt is hozni a televízióba. Úgy érzem, hogy a fiatalos lendület mindenképpen pozitív hatással lehet majd a műsorokra.”

- Milyen változásokra, újításokra lehet számítani? 

"Az ősznek megújult műsorstruktúrával vágunk neki a csapattal. A tervezés során több szempontot is figyelembe kellett vennem. Először is, kereskedelmi televízióként a tájékoztatás mellett nem elhanyagolható szempont, hogy szórakoztassuk is nézőinket. Arra is figyelnünk kell ugyanakkor, hogy műsoraink a Debrecenben és vonzáskörzetében élőknek készülnek.
 
Az ősz nemcsak a természetben, de az Alföld Televízióban is nagyon színes lesz.
 
A hétfőtől péntekig jelentkező hírműsorunkban, az Este7-ben továbbra is igyekszünk beszámolni a város legfontosabb történéseiről. A Díszudvar magazinban ezután is érdekes tudósításokat láthatnak a Debreceni Egyetem életéből. A Pezsgő című magazinunk segítségével elvisszük nézőinket a környék különleges eseményeire és nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy értékes szervezeteket, alapítványokat mutassunk be a műsorban.
Csaba szakértelmére természetesen továbbra is számítunk a televíziónál, ezért a nyári szünet után kedd esténként ismét jelentkezik majd a Press-Szó. A közéleti vitaműsor vakációs különkiadása olyan jól sikerült, hogy tervezünk egy gyerekműsort is, amit biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan fognak kedvelni. Ezeken kívül heteken belül elindítunk egy sportműsort is, melynek szintén Tóth Csaba Zsolt lesz a műsorvezetője.
Természetesen nem csak a férfiaknak kedvezünk, hiszen Dobos Zita vezetésével, Ízig-vérig nő címmel elindul beszélgetős műsorunk, melyben olyan sikeres hölgyeket mutatunk be, akiktől mindannyian sokat tanulhatunk.
Ahogyan odakint csökken majd a hőmérséklet, nálunk egyre inkább felpezsdül az élet. Néhány hónap múlva új köntösben és új műsorvezetővel indítjuk útjára Ennyi című filmes műsorunkat. Mindezeken felül kedvezünk majd a zene és a kultúra szerelmeseinek is.
Nem rántom le azonban mindenről a leplet, nézzenek minket továbbra is és olvassák a HajduPress-t, ahol minden tévés újdonságról beszámolunk."
 
Tóth Csaba Zsolt a hajdupress.hu főszerkesztőjeként és az Alföld Tv műsorvezetőjeként is folytatja a munkát.
 
„Intenzív négy év áll mögöttünk, mindennapos híradózással, megvalósított projektekkel. Ez az intenzitás jelentős energiamennyiséget vont el a hajdupress.hu hírportáltól, amelyet a jövőben igyekszünk még tartalmasabbá tenni: mélyinterjúkkal, élő helyszíni tudósításokkal, több véleménycikkel szeretnénk kiszolgálni az olvasók igényeit. A városszerte figyelemmel követett Press-Szó sikerén felbuzdulva két új televíziós produkció beindítását tervezzük, tematikáját tekintve mindkettő jelentős érdeklődést generálhat Debrecenben és környékén. Többet egyelőre nem árulnék el, de hamarosan mindenre fény derül” - nyilatkozta a hajdupress.hu főszerkesztője.
 
SKB

A rovat legfrissebb cikkjei

Kommunikációs kommunikáció: ismét itt egy páratlan debreceni páros
Karatéból szerelem: ismét itt egy páratlan debreceni páros
Bettiék a Desperadóból: újra egy páratlan debreceni páros
Újra jön egy Páratlan Debreceni Páros az Alföld Tv-n
Alföld Tv? Kik azok? Mi vagyunk!

Hozzászólások