°C
TIME DATE
Ma Eufrozina és Kende nap van.

2018-04-05 11:26:12 / Szerző: HajduPress

Óriási beállás lesz a Roncsban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Ismét egy izgalmas program készül a debreceni Roncsbárban. Április 6-án, az eddig hangos koncerteknek otthont adó teremben, könyvbemutató lesz. Persze a szerzőtől nem áll messze a füstös, fülledt klubok világa, Lévai Balázs „Beállás” című regénye sok-sok humorral viszi el az olvasót a magyar backstage-ek világába, ahonnan természetesen nem hiányoznak a rock ’n’ roll kötelező elemei sem. A könyv debreceni bemutatóján jelen lesz Lévai Balázs szerző, aki vendégeket is hívott: érkezik a teljes Tankcsapda zenekar, valamint az aznap este épp a Roncsbárban fellépő Ganxsta Zolee és a Kartel két tagja is (Zoli és Big Daddy Laca). Az este különleges vendége Jámbor József színész-rendező lesz. Az esemény 2018. április 6-án 17 órakor kezdődik a koncertteremben. A rendezvény ingyenes.
 

lyen sem volt még a Roncsbárban: könyvbemutató lesz pénteken a koncertteremben! De mindenki megnyugodhat, nem a könyvhét költözik a belvárosi romkocsmába, hanem egy a Roncshoz nagyon is illő könyvet ismerhetnek meg az érdeklődők. A Beállás – Ponyvarákenrol épp azt az életformát mutatja be, amely a Csapó utcán is látható: rocksztárok zúznak a színpadon és néha a színpad mögött is. A könyv debreceni bemutatóján jelen lesz Lévai Balázs szerző, aki vendégeket is hívott: érkezik a teljes Tankcsapda zenekar, valamint az aznap este épp a Roncsbárban fellépő Ganxsta Zolee és a Kartel két tagja is (a frontember és Big Daddy Laca). Őket Burai Árpád, az FM90 Campus Rádió műsorvezetője fogja kérdezni a könyvről. Az este különleges vendége Jámbor József színész-rendező lesz. Az esemény 2018. április 6-án 17 órakor kezdődik a koncertteremben. A rendezvény ingyenes.


Passzio.hu: „A könyv irodalmi értékű léha rockandroll-ponyva, a legszebb romantizáló rejtői hagyományokkal és hangulatban megírva.”

Index.hu: „Megírták a világ legtutibb pletykakönyvét.”

szeretlekmagyarorszag.hu: „A Beállás egy nagyon szórakoztató regény, pici függöny lebegtetéssel, túláradó alkoholszaggal, zajos electro-pszichobeattel és zseniális hasonlatokkal, mindazoknak, akik megismernék hogyan is működik a szex, drog, rock and roll toposz az általunk ismert Budapesten.”

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/227268868013382/


A rovat legfrissebb cikkjei

Fotógaléria: ilyen finom a Zamat!
Magyarországon lép fel Ed Sheeran
Péntektől Zamat Debrecenben: ez finom lesz!
Kitüntették Debrecen Lukács Laciját
Döbbentes kép a Tankcsapda budapesti bulijáról

Hozzászólások